Elektrisch Vervoer
Image default
Aanbiedingen

4 te gekke vervoersmiddelen!

Wil jij wel eens iets anders dan gewoon fietsen of in de auto rijden? Er zijn een heleboel andere vervoersmiddelen die je kunt uitproberen. Heb jij alles al gedaan? Je kunt het bijna niet bedenken of het bestaat gewoon. Benieuwd naar wat jij nog zou willen uitproberen? Check dan dit lijstje met 4 te gekke vervoersmiddelen.

1.E-chopper kopen

Als je eens iets anders wil, dan kun je ook een E-chopper kopen. Met een E-chopper gaat het allemaal net even anders dan je gewend bent. Hiermee mag je gezien worden. E-choppers zien er vaak mooi stoer en robuust uit. Het is vanaf 1`juli 2022 wel verplicht om met een E-chopper een helm te dragen. Dit geldt trouwens zowel voor de modellen die tot 25 kilometer per uur gaan, als voor de modellen die gaan tot 45 kilometer per uur. Dus denk daar goed aan als een E-chopper gaat kopen.

2.Pak de Velomobile

Lijkt het jou niet wat om een E-chopper te kopen? Denk dan eens aan de Velomobile. De velomobile is een horizontale fiets met drie wielen, met daaromheen een soort plastic capsule. Die capsule is van plastic en beschermt je tegen onder andere sneeuw en regen. Er zijn ondertussen ook modellen met wat plek voor bagage. Dan kun je er ook nog de boodschappen mee doen. Met de velomobile kun je behoorlijke snelheden halen. Met matige inspanning is het al mogelijk om een snelheid van 25 kilometer per uur te halen. Wil je er eentje kopen? Dan moet je ermee rekening houden dat dit al snel zo’n 6500 euro kost. Daar komt dan nog de btw bij. Er zijn ook elektrische varianten.

3.Powerisers

Houd jij van magische krachtige stappen maken? Dan zijn powerisers jouw vriend. Dit zijn verende stelten waarmee je stappen kunt nemen van zeker 2,5 meter groot en je kunt zeker 1,5 meter de lucht in springen. Het zijn dus geweldige stelten waarmee je de boel pas echt op stelten zet. Bewegen als een superheld!

4.Ijsboot

Als je van de winter houdt dan is de ijsboot in Madeline Island precies jouw voertuig. Hier is een speciale veerboot die wordt gebruikt om mensen te vervoeren over het ijs. De ijsboten worden aangedreven met luchtpropellers. Een hele beleving waar je vast van kunt genieten. Tip? Wel goede winterkleding aandoen. Het is er namelijk wel echt koud.

https://smartwheelz.nl/shop/