Elektrisch Vervoer
Image default
Mode en Kleding

Gebruik Guess leder?

Zijn de tassen van echt leer?
Ze zijn niet van leer en er is niet veel vakmanschap. Je betaalt voor de naam Guess, die in de loop der jaren aan kracht heeft ingeboet. Het zijn prachtige tassen voor een vrouw die met een krap budget werkt of voor een jongere tiener.

Weet je ook van welk materiaal Guess tassen gemaakt zijn?
Een echte Guess tas is altijd gevoerd met stof, meestal katoenen keperstof of een soortgelijke stof. Veel namaak tassen zijn helemaal niet gevoerd. Bedrieglijk gevoerde tassen zijn meestal gemaakt met een goedkope, dunne stoffen voering die bijna doorschijnend is en dun en papierachtig aanvoelt.

Vraag je je ook af of Aldo tassen van echt leer gemaakt zijn?
Aldo, onze favoriete bron van schoenen en laarzen zoals deze, wekt je eetlust voor dit seizoen op: tassen van echt leer! Het merk biedt formele stijlen alleen in imitatie aan en presenteert voor de maand september een collectie handgemaakte tassen van natuurlijk leer.

Weet je ook hoe je weet of een Guess tas echt is?
De nieuwe Guess tassen zijn gemarkeerd met stijlnummergegevens en productie-informatie. Ga na of het stijlnummer overeenkomt met het nummer op het etiket van de verpakking. Controleer het stiksel van een Guess tas heel zorgvuldig. Het moet recht zijn, gelijkmatig verdeeld, mooi met een zuivere afwerking.