Elektrisch Vervoer
Image default
Bedrijven

De beste betonplaten en stelconplaten kopen tegen een aantrekkelijke prijs

In Opheusden vindt u het bedrijf De Keij Betonplaten & Keerwanden, een topleverancier waar u voordelige betonplaten van hoge kwaliteit kunt kopen. Ook de stelconplaten zijn voor vele toepassingen geschikt en zijn tegen een scherpe prijs verkrijgbaar. De beste materialen zijn gebruikt voor de samenstellingen van de platen en er wordt dagelijks met veel kennis en ervaring aan gewerkt. U heeft de mogelijkheid om betonplaten en stelconplaten te kopen en te huren, waarbij natuurlijk altijd een eerlijke prijs wordt gehanteerd. Maar wat is een goede leverancier van betonplaten zonder een goede service? Ook die kunt u zeker verwachten bij De Keij Betonplaten & Keerwanden.

Betonplaten kunt u huren of kopen voor verschillende doeleinden

Veel grote projecten hebben een goede logistiek en een efficiënte werkwijze nodig. Een stevige en betrouwbare terreinverharding is essentieel voor het vervoeren van bijvoorbeeld materiaal en personeel. Voor industriële doeleinden kunt u het beste betonplaten kopen of huren. Niet voor niets worden betonplaten ook wel ‘industrieplaten’ genoemd. Ze zijn bij De Keij Betonplaten & Keerwanden in een groot aantal standaardmaten verkrijgbaar. Wat voor project u ook heeft gepland, deze specialist levert altijd de juiste betonplaten. Natuurlijk altijd punctueel en met een verantwoord transport.

Stelconplaten zijn de prijs meer dan waard

Stelconplaten kunnen, net als betonplaten, in vele maten en diktes door dit bedrijf worden geleverd. Bovendien zijn ze bestand tegen een hoge aslast, met als extra voordeel dat ze gemakkelijk te plaatsen en herplaatsen zijn. Ideaal dus wanneer u een terreinverharding op de korte termijn nodig heeft. De stelconplaten worden, omdat ze maatvast zijn, met hoge nauwkeurigheid in de juiste maten geleverd en gelegd, wat de prijs voor deze platen uiteraard nog gunstiger maakt. Het aanleggen van een kavelpad is voor de specialisten van De Keij Betonplaten & Keerwanden geen enkel probleem. Hier kunt u bovendien altijd terecht voor advies over de juiste maatvoering van de platen. Service, kwaliteit en flexibiliteit, daar kunt u op rekenen!