Verhuisbedrijf Amsterdam Hebo geeft u tips bij het inpakken

Elektrisch-vervoer

Vervoer en transport

Gaat u binnenkort verhuizen en zit u met uw handen in de haren omdat u niet weet waar u eerst moet beginnen? Geraakt u al gefrustreerd van de gedachte aan al die dingen die u nog in orde moet brengen voor u kunt verhuizen? Stress niet te veel, want gelukkig biedt Verhuisbedrijf in Amsterdam, Heboverhuizingen, u enkele praktische tips die u kunnen helpen bij het inpakken!

Pak uw servies in met handdoeken en uw glazen met sokken

Uw servies is breekbaar en het laatste wat u wil is toekomen in je nieuwe woonst met een aantal scherven en overblijfselen van uw prachtig servies. Hiervoor is er een trucje: pak uw servies in met handdoeken en uw glazen met sokken! Zo is uw servies veilig en bespaart u kosten aan inpakpapier en noppenfolie en bespaart u ruimte in de dozen! U kan er nog altijd extra krantenpapier bij toevoegen om extra bescherming te garanderen.

Maak gebruik van kleurcodes

Gebruik per kamer een kleurtje, met het gebruik van een kleurtje op de dozen weten de verhuizers en uw helpers in welke kamer de dozen juist moeten komen.

Pak uw belangrijkste spullen in een aparte doos in

Zo kunt u uw eerste dagen doorbrengen zonder zorgen, want uw belangrijkste spullen zitten in één doos bij elkaar. U hoeft dus niet al uw dozen te gaan open maken om op zoek te gaan naar deze spullen. Belangrijke spullen zijn spullen zoals tandpasta, zeep, shampoo, handdoeken, opladers.

Bescherm uw flessen met folie

Flessen met liquide in zijn niet gemakkelijk om te verhuizen. Door de beweging kan het soms gebeuren dat er wat vloeistof uit de flessen gaat lekken. Dat kan ervoor zorgen dat ook uw andere spullen stuk kunnen gaan. Als eerste is het dus aangeraden om deze flessen in een aparte doos te zetten. Vervolgens kunt u ze beschermen door ze in te wikkelen in plasticfolie. Eerst doet u de folie rond de opening om vervolgens de dop er terug op te plaatsen. Wilt u extra veiligheid? Dan kunt u de folie ook nog eens rond de fles zelf wikkelen! Folie kunt u bovendien ook gebruiken om kasten mee in te wikkelen, zo krijgen uw kasten minder snel krassen.

Stop zware spullen in een trolley

Heeft u thuis enkele trolleys liggen? Dan gaan ze tijdens uw verhuis goed van pas komen! Het is soms moeilijk om hele zware spullen zoals boeken in dozen te gaan sleuren. Stop ze daarom in de trolleys om ze extra gemakkelijk te kunnen vervoeren.

Gebruik de juiste dozen

Er zijn veel verschillende dozen die u kunt gebruiken voor het inpakken van uw spullen. Ga op onderzoek, want er bestaan dozen die speciaal gemaakt zijn voor sommige spullen in op te bergen. Zo zijn er bijvoorbeeld kledingdozen met rails die ervoor zorgen dat je kleding gewoon kan blijven hangen.

Hulp nodig bij een verhuizing? Neem dan contact op met Heboverhuizingen.

https://heboverhuizingen.nl/

You May Also Like..

De elektrische step, het beste elektrische vervoersmiddel in Nederland

De elektrische step kopen is een van de trends van 2020, je ziet de elektrische steps steeds vaker rijden op […]

Elektrisch-vervoer

Kies voor gemak en ga voor een elektrische bakfiets

Wilt u een elektrische bakfiets kopen? Of wilt u liever een normale bakfiets? Welke u ook wilt, u maakt bepaalde […]

Elektrisch-vervoer

Alle ins en outs van medisch transport

Het snelle medisch transport is verantwoordelijk voor het vervoer van allerlei benodigdheden binnen de medische wereld. Medisch transport vervoert ongeveer […]