Elektrisch Vervoer
Image default
Energie

Dé trend in 2022? De kleine windmolen van EAZ

Weer een nieuw jaar om even stil te staan bij ons klimaat. Waar staan we en waar willen we naar toe? Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in onze maatschappij en daar staan we dan ook graag bij stil met de trend in 2022, namelijk de kleine windmolen van EAZ Wind. Steeds meer mensen willen hier wat over weten en waarom? Dit is namelijk de manier om een boerderij van stroom te voorzien. Alles kan vanaf nu dankzij de windmolen worden opgewekt en EAZ heeft de best mogelijke windmolen ontwikkeld en gebouwd. Echt puur gericht op de land- en tuinbouw. Voor ieder bedrijf een aanwinst en ook goed voor het milieu.

Waarom een windmolen kiezen?

Een windmolen kan een onderdeel zijn van een op maat gemaakt energiepakket van wind en zon, zeker bij de EAZ. Het is voordelig om hiervoor te kiezen en zeker op de boerderij, maar waarom?

–   De kleine windmolen draait dag en nacht, 20 jaar lang. In totaal zijn dat 170.000 draaiuren.      

–   Het werkt efficiënt en eenvoudig.

–   De windmolen kent een lange levensduur en heeft maar lage onderhoudskosten.

–   Het is meer dan genoeg om de boerderij te voorzien van stroom, maar het is klein genoeg voor in het landschap. 

Kortom, een windmolen zorgt ervoor dat een boerderij stroom goed kan gebruiken, het wordt opgewekt en op een zinvolle manier gebruikt en dat is voor iedereen alleen maar beter. Het is een mooie kleine compacte windmolen en ook dat is fijn dat het niet al teveel plaats in beslag neemt in het landschap zelf. 

Windmolen voor boerderijstroom 

Een boerderij kun je goed van stroom voorzien door een windmolen te laten plaatsen. De Boerderijstroom is namelijk opnieuw uitgevonden. De kleine windmolens bestaan al langere tijd, maar dankzij de nieuwe technologie en gezond verstand is er nu een speciale windmolen voor op de boerderij ontstaan. De molens zijn al in gebruik genomen in Nederland, Duitsland en België en zo voorzien ze dagelijks honderden boerderijen van stroom. Dit is een trend die goed is voor het milieu en voor je eigen portemonnee. Als je er ook meer over te weten wil komen kan dat door contact op te nemen.

https://www.eazwind.nl/