Elektrisch Vervoer
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een gezondheidscentrum starten in Zevenaar

Gaat u binnenkort een gezondheidscentrum starten in de omgeving van Zevenaar of Arnhem en bent u nog op zoek naar een geschikt pand om te huren? Dan is Van Keulen Vastgoed – Verhuur vast iets voor u. Bij dit bedrijf kunt u namelijk diverse panden huren voor uw onderneming. Dit bedrijf huurde al aan diverse organisaties uit allerlei verschillende branches, waaronder culturele instellingen, ondernemers, ZZP’ers, bibliotheken én zorginstellingen. U profiteert van klantvriendelijke service op maat en flexibele huurcontracten. Zo vindt u altijd iets voor uw onderneming.

Ontdek de vele voordelen van deze verhuurder

Wanneer u ervoor kiest gebruik te maken van de diensten van Van Keulen Vastgoed – Verhuur, dan profiteert u van vele voordelen. Zo maakt de organisatie het mogelijk om korte huurcontracten op te stellen, zodat u niet onnodig vastzit aan langdurige afspraken. Dat is wel zo handig als uw organisatie nog groeit de komende jaren of u niet zeker bent wat voor pand bij uw bedrijf past. Daarnaast is het ook mogelijk om een huurcontract voor onbepaalde tijd in te stellen met een opzegtermijn van drie maanden. Zo kunt u ook voor langere tijd uw ruimte huren en weet u altijd waar u aan toe bent. Een ideale mogelijkheid als u een gezondheidscentrum in Zevenaar of regio Arnhem wilt starten. Daarnaast is het een optie om een sale-lease-back-deal af te sluiten. Dit houdt in dat u uw gebouw verkoopt aan deze organisatie en deze als het ware terug huurt. Zo bent u vrij van liquiditeiten en heeft u een ideaal tussenpersoon te pakken voor het beheer van uw pand.

Bekijk het aanbod online en maak een afspraak

Heeft u interesse gekregen in de diensten en mogelijkheden van deze verhuurder? Neem dan contact op met dit bedrijf en laat u verrassen door de diverse mogelijkheden voor uw gezondheidscentrum in Zevenaar, Arnhem en omstreken. U bekijkt het aanbod eenvoudig online of maakt een afspraak door te bellen of een e-mail te sturen naar dit bedrijf. Zo kunt u meteen bespreken wat ze voor u kunnen betekenen.

https://vankeulenverhuur.nl/