Elektrisch Vervoer
Image default
Dienstverlening

Ga voor een Wanders gaskachel of pelletkachel in Hengelo naar déze specialist!

Niets is zo gezellig als een kachel in huis. Bovendien kunt u de warmte die ervan afkomt goed gebruiken in de koude wintermaanden. Maar welke kachel moet u nu aanschaffen? Enkele goede kachels zijn de Wanders gaskachel of de pelletkachel als u in Hengelo woont. Deze zijn namelijk te verkrijgen bij kachelhandelaar Fuego in Holten. Maar het bedrijf in Holten biedt nog veel meer. Zo biedt het houtkachels, buitenkachels, barbecues en allerlei kachelaccessoires – denk aan pannen, pannenlappen, rookkanalen en houtklovers. Bent u zelf een beetje handig? Dan kunt u zelfs losse onderdelen kopen, waarmee u de kachel kunt repareren als dat nodig is.

Ontdek meer over het bedrijf

Fuego is al jaren dé kachelspecialist voor een Wanders gaskachel of pelletkachel in de regio Hengelo. De producten zijn dan ook van goede kwaliteit. Bovendien staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. U als klant bent koning. U wordt vriendelijk ontvangen door het personeel en krijgt alle ruimte om in de showroom rond te kijken. Als u wilt kan dit samen met een medewerker. Tevens wordt er de tijd genomen om u uitgebreid te adviseren over de Wanders gaskachels en pelletkachels in Hengelo. Dit adviseren gebeurt altijd op een eerlijke manier. Zo weet u zeker dat u met de beste Wanders gaskachel, pelletkachel uit Hengelo, of welk product dan ook, naar huis gaat.

Kies voor vakmanschap

Om een zo goed mogelijke kwaliteit te bieden, is alleen het beste personeel bij de kachelspecialist werkzaam. Alle medewerkers hebben een Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen-diploma, die is geaccrediteerd door de overheid. Dit diploma is een voorwaarde om door de Stichting EVIS erkend te worden. Alleen met deze erkenning, mag een bedrijf lid worden van den NHK, de Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche. Uiteraard is de kachelspecialist hier lid van. Bedrijven die hier lid van zijn, zijn uiterst veilig en verantwoordelijk. Tevens blijft het personeel zich continu ontwikkelen. Dit is zelfs verplicht; er wordt streng op gecontroleerd.