Elektrisch Vervoer
Image default
Particuliere dienstverlening

Wilt u een afspraak maken bij een kapper? Doe dat dan bij deze kapsalon!

Hair by Louella is dé kapsalon in Clinge, in regio Terneuzen. Hier profiteert u van hoogwaardige kwaliteitsproducten en wordt u behandeld door vakbekwame kapsters. Wanneer u dus een afspraak gaat maken bij de kapper, doet u dat het beste hier. Omdat dit een onafhankelijke kapsalon is, wordt er alleen gewerkt met producten waar het team in gelooft. Uw gezondheid staat hierbij voorop en daarom wordt er veel gewerkt met natuurlijke haarproducten. Daarbij is ook de make-up veelal van natuurlijke afkomst. Uw haar en huid zijn namelijk zeer belangrijk en er dient dan ook met alle zorg mee omgegaan te worden.

Deze kapsters werken alleen op afspraak

Bij deze kapper is het belangrijk om vooraf een afspraak te maken. Het is namelijk niet mogelijk om zomaar binnen te wandelen. Dit heeft als voordeel dat de tijd echt voor u wordt genomen en uw wensen worden uitgebreid besproken. Ook voorzien de kapsters u graag van gedegen advies nadat ze uw haar of (hoofd)huid hebben bekeken. Bent u benieuwd naar de tarieven of wat de mogelijkheden zijn? Dan neemt u een kijkje op de overzichtelijke website. Hier ziet u bijvoorbeeld dat het knippen en kleuren van uw haar uiteraard mogelijk is, maar ook uw baard laten trimmen of het epileren van uw wenkbrauwen doet u in deze kapsalon in Clinge.

Laat al uw zorgen helemaal los

Het dagelijks leven kan nu eenmaal stress opleveren. Door een afspraak te maken bij deze kapper laat u dit even helemaal los. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk wellness-arrangement waarin vermoeidheid en stress plaatsmaken voor ontspanning en gemoedsrust. U wordt heerlijk in de watten gelegd en loopt deze kapsalon als herboren weer uit. Wanneer u zich goed voelt, straalt u dit uit naar de buitenwereld! Dit wilt u toch ook? Maak dan uw afspraak direct via de website!

https://www.hairbylouella.nl/