Elektrisch Vervoer
Image default
Tweewielers

Een ruim aanbod fietsen en uitstekende service bij deze fietsenwinkel nabij Nijmegen

Het is een hobby van vele Nederlanders: fietsen! De prachtige landschappen, mooie routes en goede fietspaden die ons rijk is, maakt dat Nederland als écht fietsland wordt bestempeld. Wist u dat er zelfs meer fietsers dan inwoners in ons land zijn? Als u tot de vele liefhebbers van fietsen behoort en u bent op zoek naar een nieuwe fiets, dan doet u er goed aan om het aanbod en de diensten van Mari van Rens Tweewielerspecialist eens te bekijken. Deze specialist heeft een fietsenwinkel in Wijchen, vlak bij Nijmegen. U vindt hier werkelijk alles op het gebied van fietsen. Dankzij het aanbod en de service van deze fietsspecialist fietst u binnenkort met plezier en gemak het hele land rond!

Een ruim aanbod aan fietsen van hoogwaardige kwaliteit

In deze fietsenwinkel in Wijchen, op ongeveer acht kilometer afstand van Nijmegen, vindt u een ruim aanbod fietsen van vooraanstaande merken. Zo kunt u hier terecht voor fietsen van onder andere Cortina, Batavia, Union en Gazelle. U bent daarbij te allen tijde verzekerd van uitstekende kwaliteit. Niet enkel omdat deze fietsmerken al jaren bewezen kwaliteit leveren, maar ook omdat de specialisten van Mari van Rens Tweewielerspecialist hun eigen assortiment hoogwaardige kwaliteit fietsen samenstellen. U vindt hier dan ook enkel fietsen die getest en gecontroleerd zijn door een échte fietsspecialist. En dat altijd voor een goede prijs!

Ontdek een mooi assortiment aan fietsaccessoires en geniet van vele services

Naast fietsen kunt u hier terecht voor verschillende fietsaccessoires. Denk in dit geval aan fietstassen, sloten, fietshelmen en regenkleding. U koopt hier dan ook in één keer een complete set om heerlijk en beschermd te kunnen fietsen. Wist u dat deze specialist ook vele services aanbiedt? Zo kunt u hier onder andere terecht voor het testen van de accu van uw elektrische fiets, het afsluiten van fiets- of brommerverzekeringen en het repareren van uw fiets(onderdelen). U ziet: deze specialist levert écht complete service als het aankomt op fietsen.

Breng nu een bezoek aan de winkel of neem contact met de specialist op

Is het tijd voor een nieuwe fiets of wilt u gebruik maken van uitstekende service voor uw rijtuig? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan deze fietswinkel in Wijchen, vlak bij Nijmegen. Hier kunt u het complete aanbod aan fietsen en accessoires zelf aanschouwen. U kunt ook contact opnemen met de vriendelijke en deskundige medewerkers mocht u vragen hebben. Zij staan te allen tijde voor u klaar met advies.

https://marivanrens.nl/