Elektrisch Vervoer
Image default
Tweewielers

Elektrische steps, waarom ze het ideale vervoersmiddel zijn

Elektrische steps zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Niet alleen in het buitenland maar ook in Nederland. Ze bieden een uitstekend alternatief voor traditionele vervoersmiddelen zoals snorfietsen en zijn ideaal voor korte afstanden. Wij leggen je uit waarom elektrische steps het ideale vervoersmiddel zijn en geven je een overzicht van de beschikbare modellen bij Jos Dijkman.

Voordelen van elektrische steps

  1. Milieuvriendelijk: Elektrische steps zijn een milieuvriendelijk vervoersmiddel, omdat ze geen uitlaatgassen uitstoten en elektriciteit als energiebron gebruiken.
  2. Kostenefficiënt: Ze zijn goedkoper in gebruik en onderhoud dan auto’s en andere gemotoriseerde voertuigen.
  3. Ruimtebesparend: Elektrische steps nemen minder ruimte in beslag, waardoor ze gemakkelijk te parkeren en op te bergen zijn.
  4. Wendbaarheid: Door hun compacte formaat en lichtgewicht ontwerp zijn elektrische steps wendbaar en kunnen ze gemakkelijk door drukke stedelijke gebieden navigeren.
  5. Toegankelijkheid: Ze zijn eenvoudig te gebruiken en geschikt voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Elektrische steps bij Jos Dijkman

Bij Jos Dijkman vindt u een uitgebreid assortiment aan elektrische steps, van budgetopties tot krachtigere modellen. Hieronder bespreken we twee populaire modellen die beschikbaar zijn bij Jos Dijkman.

Budgetoptie: Mankeel MK083 Pro 36V 350W 10.4Ah

DeMankeel MK083 Pro is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betaalbare elektrische step. Deze step heeft een krachtige 350W-motor en een 36V 10.4Ah-batterij, waardoor hij een bereik van maximaal 25 km heeft. De MK083 Pro is ook opvouwbaar, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen en op te bergen is. Bovendien beschikt dit model over voor- en achtervering voor een comfortabele rit op verschillende soorten ondergrond.

Krachtigere optie: Mankeel Pioneer 48V 500W 10Ah

Voor wie op zoek is naar meer vermogen en een groter bereik, is deMankeel Pioneer een uitstekende keuze. Deze step heeft een 500W-motor en een 48V 10Ah-batterij, waarmee hij een bereik van maximaal 40 km kan halen. De Pioneer heeft een robuust ontwerp en is uitgerust met 10-inch luchtbanden, waardoor hij geschikt is voor zowel stedelijke als offroad-omgevingen.

Betalen in termijnen

Bij Jos Dijkman kunt u profiteren van de mogelijkheid om uw aankoop in drie termijnen te betalen. Dit maakt het nog toegankelijker om een elektrische step aan te schaffen en te genieten van alle voordelen die ze bieden.

Waarom elektrische steps het ideale vervoersmiddel zijn

Elektrische steps zijn een ideale vervoersoplossing voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk, kostenefficiënt en wendbaar alternatief voor traditionele vervoersmiddelen. Door het compacte ontwerp en gebruiksgemak zijn ze geschikt voor een breed scala aan situaties, van woon-werkverkeer tot recreatieve ritten. Bij Jos Dijkman vindt u een ruime keuze aan elektrische steps, waaronder budgetvriendelijke en krachtigere opties, die aan uw behoeften voldoen. Met de mogelijkheid om in termijnen te betalen, wordt het aanschaffen van een elektrische step nog toegankelijker. Stap over op een elektrische step en ontdek zelf waarom ze het ideale vervoersmiddel zijn.

https://josdijkman.nl