Elektrisch Vervoer
Image default
Tweewielers

Bij deze fietsenwinkel nabij Schagen vindt u alles wat u nodig heeft voor uw fiets

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets voor uzelf of een van uw kinderen? Weet u al precies wat voor model u wilt of bent u juist op zoek naar advies van een deskundige op het gebied van fietsen? Bij fietsenwinkel Fietsen van Graas in ’t Zand, nabij Schagen, bent u in iedere situatie welkom. Hier vindt u een ruime collectie met dames- en herenfietsen, maar ook kinderfietsen zijn hier volop vertegenwoordigd. Daarnaast heeft u keuze uit reguliere modellen, maar ook e-bikes en mountainbikes zijn er beschikbaar. Waar u dus ook naar op zoek bent, bij Fietsen van Graas zult u het zeker vinden!

In de moderne werkplaats kunt u terecht voor veel verschillende diensten

Heeft u al een goede fiets, maar heeft deze al vele kilometers op de teller staan? Dan helpt Frank u graag verder bij zijn fietsenwinkel in ’t Zand, nabij Schagen. In de moderne werkplaats voert hij namelijk uiteenlopende reparaties uit. Denk hierbij aan het vervangen van fietsbanden en het controleren van versnellingssystemen, maar u kunt bij Frank ook terecht voor het compleet renoveren van uw fietsen. Hierover ontvangt u altijd een persoonlijk advies dat gebaseerd is op zijn gedegen vakkennis. Wist u bijvoorbeeld dat de werkplaats van deze fietsenwinkel nabij Schagen ook is ingericht om fietsen om te bouwen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ombouwen van een reguliere fiets naar een e-bike. Maar ook het aanbouwen van bijvoorbeeld zijwieltjes voor extra stevigheid is een mogelijkheid.

Ga langs bij de fietsenwinkel en maak een testrit

 Bij fietsenwinkel Fietsen van Graas in ’t Zand, nabij Schagen, staat Frank voor u klaar om te helpen. Breng een bezoek aan de winkel of neem telefonisch contact op om uw vragen te stellen. Op de website vindt u de contactgegevens. Daarnaast bent u natuurlijk welkom om langs te gaan bij de fietsenwinkel in ’t Zand, nabij Schagen, om de collectie met fietsen in het echt te bewonderen. Dan kunt u wellicht direct een testrit maken!

https://rijwielhandelvangraas.nl/