Elektrisch Vervoer
Image default
Zakelijke dienstverlening

Horecameubilair voor elke gelegenheid

Heeft u regelmatig grotere evenementen waarvoor u extra horecameubilair nodig heeft? Dan is het handig om stoelen en (sta)tafels te hebben die u tussendoor gemakkelijk op kunt bergen. Zo heeft u altijd voldoende meubilair bij de hand, maar kunt u dit na het evenement ook weer gemakkelijk opbergen tot het volgende gebruik. Vaak zijn stapelbare stoelen één uit een dozijn en ook het zitcomfort is lang niet altijd wat u graag zou zien in een stoel. Bij Lavigne vindt u al het horecameubilair wat u nodig heeft voor uw evenementen. Laat u verrassen door de modieuze collectie stapelbare en comfortabele stoelen die zij in hun assortiment hebben.

Bij Lavigne vindt u het horecameubilair wat u zoekt

Op de website van Lavigne kunt u een kijkje nemen wat de mogelijkheden zijn voor zowel stapelbare stoelen, als wel inklapbare statafels. Maar het aanbod is veel uiteraard veel ruimer dan alleen stapelbare stoelen en inklapbare statafels. Lavigne biedt alles op het gebied van horecameubilair. Zowel prachtig designmeubilair, als persoonlijke service. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een compleet nieuwe inrichting voor uw horecaonderneming en zoekt u een partij die u hierbij het werk uit handen neemt? Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. De specialisten van Lavigne maken graag een ontwerp op maat voor u en regelen indien gewenst ook de gehele realisatie.

Ook voor de kleine ondernemer is Lavigne de juiste keus

Lavigne is er niet alleen voor de grote horecagelegenheden. Ook als kleine ondernemer kunt u bij Lavigne terecht. Er is namelijk een groot aanbod aan horecameubilair voor elk budget. Met een zeer klantvriendelijke service, realistische prijzen en goede service na verkoop, krijgt u geen spijt van uw aankopen bij Lavigne. Neemt u zeker een kijkje op de website of ervaar de gastvrijheid en deskundigheid van dit familiebedrijf in de showroom in Zoutleeuw. U kunt hier terecht op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur, maar daarbuiten ook op afspraak.

https://lavigne.be/