Elektrisch Vervoer
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het inklaren van goederen was nog nooit zo gemakkelijk

Het inklaren van goederen is een verplichting wanneer u deze wilt invoeren in de Europese Unie. Dit bestaat uit het betalen van invoerrechten en andere heffingen over de geïmporteerde goederen. Dit kan best een ingewikkeld proces zijn waar veel verschillende zaken bij komen kijken. Het is een kostbare en tijdrovende bezigheid, waar veel bedrijven zelf geen tijd voor hebben. Daarnaast moet u ook nog eens betalen voor de tijdelijke opslag van uw goederen tijdens dit proces. Pas wanneer alles afgehandeld is kunt u uw producten gaan verhandelen op de Europese markt. Zoekt u een partner die u kunt vertrouwen met het inklaren van uw goederen? Lees dan snel verder.

Laat Hemetex B.V. uw goederen inklaren

Wilt u uw goederen invoeren in de Europese Unie? En wilt u daar zelf niet veel geld en tijd aan kwijt zijn? Schakel dan een bedrijf als Hemetex B.V. in. Dit bedrijf neemt u zorgen uit handen en zorgt voor het gehele proces van inklaren. Wanneer u dit bedrijf inschakelt, maken zij de douanedocumenten compleet. Aan de hand van een elektronisch aangiftesysteem zijn uw goederen binnen korte tijd bij ieder douanekantoor in Nederland om ingeklaard te worden. Het vrijgeven van uw goederen gebeurt ook digitaal, waardoor u in een kwestie van enkele minuten weet wanneer u producten worden vrijgegeven. Is dat niet ideaal? Kies voor zekerheid en hoogstaande service en laat uw goederen door Hemetex B.V. inklaren.

Snelle en flexibele dienstverlening

Bij Hemetex B.V. kunt u terecht voor alle zaken rondom het inklaren van uw goederen. U heeft er op deze manier geen omkijken meer naar en u kunt erop vertrouwen dat het op juiste wijze gebeurt. Wilt u weten wat er mogelijk is in uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact op met dit bedrijf en laat u voorlichten over de mogelijkheden. De medewerkers zullen u graag te woord staan en de verschillende opties met u doorlopen.

https://hemetex.nl/