Elektrisch Vervoer
Image default
Vervoer en transport

Hulp bij auto import uit Duitsland

Heeft u een auto gevonden in ons buurland en hulp nodig bij de auto import vanuit Duitsland? Daarvoor bent u welkom bij AM Carconsulting. Dit bedrijf importeert al ruim tien jaar auto’s uit Duitsland en overige landen in Europa. Bij AM Carconsulting kunt u dan ook terecht voor expertise op importgebied. Daarbij mag u rekenen op een importservice op maat toespitst op uw situatie en wensen. U kiest zelf of AM Carconsulting zorg gaat dragen voor het volledige traject of een gedeelte daarvan. Leg uw specifieke situatie voor bij dit bedrijf, dan zullen de mogelijkheden met u doorgenomen worden

AM Carconsulting en het importeren van auto’s

Dit bedrijf begon in 2003 bij het bemiddelen bij het inzetten van kortlopende lease contracten. Hoewel dit inmiddels een populaire lease vorm is, kwam een shortlease toen nog veel minder voor. In 2007 werd AM Carconsulting een internationale leasemaatschappij; u kunt hier terecht voor shortlease contracten alsook langere lopende varianten. Vanuit de klanten steeg de vraag naar auto’s uit het buitenland. Door hierin tegemoet te kunnen komen is AM Carconsulting zich steeds meer gaan toeleggen op auto import uit Duitsland en België, maar ook Italië en andere Europese landen.

Importauto’s uit de voorraad

Voor auto import uit Duitsland of een ander land zit u dus goed bij AM Carconsulting. U kunt gebruik maken van de importservice op maat voor een specifieke auto. Daarnaast heeft AM Carconsulting ook een eigen voorraad aan geïmporteerde auto’s. Het aanbod wisselt per moment. De actuele importauto’s vindt u op de website van dit bedrijf. Verder is het ook mogelijk via dit bedrijf een importauto te leasen. Dit kan zowel voor het bedrijf als de berijder van auto voordeel opleveren. Voor een bedrijf geldt een lagere leaseprijs en voor de berijder een lagere bijtelling. Om hier inzicht in te krijgen kan AM Carconsulting een leasecalculatie maken op basis van het gewenste voertuig.