Elektrisch Vervoer
Image default
Zorg

Incura Fysio: Efficiënt en gebruiksvriendelijk EPD-systeem voor fysiotherapeuten

Incura Fysio is een alles-in-één EPD-softwareoplossing speciaal ontwikkeld voor fysiotherapiepraktijken. Het is eenvoudig aan te passen aan jouw wensen en zeer gebruiksvriendelijk. Met software voor fysiotherapeuten bespaar je tijd op administratieve taken, zodat je meer aandacht kunt besteden aan je patiënten. De software biedt verschillende functionaliteiten, zoals een compleet webbased zorgdossier, een veelzijdige agenda, geïntegreerde boekhouding en dashboard- en managementinformatie. Daarnaast voldoet Incura Fysio aan de Richtlijn Dossiervoering 2019 van het KNGF en biedt het een compleet aanbod van meer dan 600 meetinstrumenten en vragenlijsten voor software voor fysiotherapeuten. Bij Incura staat service hoog in het vaandel. De Customer Support is altijd bereikbaar om je te helpen bij vragen en problemen. Daarnaast biedt Incura verschillende trainingen om je vertrouwd te maken met de software. Wil je meer weten over Incura Fysio en de mogelijkheden voor jouw praktijk? Vraag dan een demo aan of vraag een offerte aan.

Praktijksoftware

Incura is een leverancier van praktijksoftware, waaronder EPD-software, voor professionals in de zorg. Deze software is modern en biedt verschillende functionaliteiten zoals agenda, boekhouding, elektronisch patiëntendossier (EPD), facturatie en meetinstrumenten. Incura onderscheidt zich van andere EPD-leveranciers doordat zij veel praktijkervaring hebben en hun team bestaat uit mensen met een achtergrond in de zorg. Ze begrijpen de uitdagingen en knelpunten waar zorgprofessionals mee te maken hebben en streven ernaar om de administratie te vereenvoudigen, zodat er meer tijd overblijft voor de patiënten. Incura biedt ook trainingen en webinars aan om klanten vertrouwd te maken met hun software. Ze hebben verschillende licentiemodellen en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen voor de beveiliging van patiëntengegevens. Als je geïnteresseerd bent in een demo van Incura’s EPD-software of als je wilt weten wat de EPD kosten van Incura zijn? Gebruik het contactformulier op de website of mail naar info@incura.nl.

Over Incura

Incura maakt deel uit van het Health Cloud Initiative, een organisatie die elektronische patiëntendossiers (EPD) ontwikkelt voor zorgprofessionals in Nederland. Ons voornaamste doel is het bevorderen van de kwaliteit van de zorg in Nederland. Dit bereiken we door slimme en gebruiksvriendelijke software te leveren, waarmee therapeuten hun administratieve lasten kunnen verlichten. Hierdoor kunnen zij meer tijd besteden aan hun patiënten en effectiever behandelen. We richten ons specifiek op zorgverleners in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ), logopedisten, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten en multidisciplinaire praktijken.

https://www.incura.nl/