Elektrisch Vervoer
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar kiezen die bij u past

Een passende zorgverzekeraar kiezen, dat is niet voor iedereen even makkelijk. Er spelen vaak verschillende factoren mee, zoals de hoogte van de premie en de mogelijkheden voor een aanvullende verzekering, maar ook de eigen gezondheid en persoonlijke wensen. Zorgverzekeraar Salland wil met al deze factoren zoveel mogelijk rekening houden. Wij zijn er voor iedereen die in Gelderland of Overijssel woont en hebben als doel om goede zorg toegankelijk en bereikbaar te maken.

Salland gemeentepolis

Bij Salland houden we rekening met iedereen, ook met mensen die het financieel minder breed hebben. Hiervoor zijn we in gesprek gegaan met verschillende gemeenten binnen de regio. Zo hebben we de gemeentepolis mogelijk gemaakt. Komt u in aanmerking voor deze polis, dan betekent dit dat uw gemeente meebetaalt aan uw zorgpremie. Daarnaast kunt u rekenen op ruime vergoedingen en hoeft u bijna nooit zelf een bedrag zelf voor te schieten. Niet alle gemeenten in Salland doen mee met deze regeling. Op onze website kunt u zien welke er wel deelnemen en welke voorwaarden er gelden per gemeente.

Losse tandartsverzekering afsluiten

Salland biedt een ruime keuze als het gaat om aanvullende verzekeringen. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid tot het afsluiten van een losse tandartsverzekering. Een tandartsverzekering afsluiten is vooral verstandig als u in de toekomst een kostbare behandeling verwacht nodig te hebben. We hebben drie tandartsverzekeringen met elk een andere dekking per kalenderjaar. Welke verzekering voor u het beste past, is afhankelijk van de kosten die u het komende jaar denkt te zullen maken. Als u er zelf niet helemaal uitkomt, dan helpen wij u natuurlijk graag bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op, ook als u andere vragen heeft.

https://www.salland.nl/