Elektrisch Vervoer
Image default
Vervoer en transport

Kies voor een flexibele koerier in Breda voor al uw zendingen

Voor al uw zendingen kunt u gebruik maken van Reppel Koeriers in Breda. Dit koeriersbedrijf is zeer flexibel en voordelig, zowel voor pakketten die in Nederland bezorgd worden als pakketten die naar het buitenland gaan. Het grote voordeel van de koeriers van Reppel is dat ze 24/7 beschikbaar zijn. Bovendien hanteren ze geen toeslagen voor bezorging in het weekend of in de nacht. Hiermee onderscheiden ze zich van vele andere koerierdiensten. U kunt daarbij rekenen op een persoonlijke benadering en een transparante houding. U weet altijd waar uw zendingen zich bevinden.

Een oplossing voor alle zendingen

Voor een koerier in Breda, is Reppel Koeriers de beste keuze. Naast Breda halen ze pakketten op in onder andere Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal, Raamsdonksveer, Spijkenisse, Delft en Rotterdam.  Deze pakketten worden bezorgd door heel het land en zelfs in het buitenland. Of het nu om brieven met spoed gaat of grote zendingen naar het buitenland, deze specialisten staan voor u klaar. Zelfs gevaarlijke stoffen en gekoelde goederen is geen enkel probleem. Dit is te danken aan de jarenlange ervaring van het koeriersbedrijf. En dit altijd voor een vaste lage prijs. Geen extra toeslagen voor spoedzendingen of zendingen in het weekend.

Een transparant Track & Trace systeem

Reppel Koeriers maakt gebruik van EasyTrans voor de zendingen. Met dit Track & Trace systeem bent u altijd op de hoogte waar de zending zich bevindt en hoe laat deze bezorgd gaat worden. Het risico is hierdoor minimaal. Daarnaast bent u altijd verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging.

Vraag direct een offerte aan op de website

Wilt u een pakket verzenden in Nederland of naar het buitland? Kies dan voor dé koerier van Breda. Reppel Koeriers staat altijd voor u klaar. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen op hun website. Voor verdere informatie of vragen kunt u telefonisch of via de mail contact opnemen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

https://bredakoeriers.nl/