Elektrisch Vervoer
Image default
Vervoer en transport

Kies voor gemak en ga voor een elektrische bakfiets

Wilt u een elektrische bakfiets kopen? Of wilt u liever een normale bakfiets? Welke u ook wilt, u maakt bepaalde afwegingen. Welk merk wilt u? Hoe groot moet de fiets zijn? Waarvoor gaat u het voornamelijk gebruiken? Gaat u de fiets gebruiken om uw kinderen naar school te brengen? Dan wilt u dat het veilig kan. Dan let u meer op veiligheidsaspecten en op de stevigheid van de bak en de fiets. Wilt u het meer gebruiken voor boodschappen? Of gebruikt het voor grotere afstanden? Een elektrische bakfiets maakt het u natuurlijk makkelijker. Het is echter logisch dat deze ook prijziger is, zoals dat ook het geval is bij normale (elektrische) fietsen. Ga dus na wat uw situatie is en waarvoor u de bakfiets wilt gebruiken, voordat u er een gaat kopen.

Ondanks het formaat toch licht en wendbaar

Sommigen zullen wellicht denken dat een bakfiets te groot voor hen is. Ze zijn echter ideaal voor druk verkeer en zijn ondanks het formaat licht en wendbaar. Gaat u meerdere kinderen vervoeren in de bakfiets? Dan moet u natuurlijk hard trappen. Dan biedt de elektrische bakfiets weer uitkomst. Fietskar.nl is een bedrijf dat veel verschillende bakfietsen en elektrische bakfietsen in het assortiment heeft. Hier kunt u online de fietsen bekijken, maar u kunt ook naar hun enorme showroom gaan. Daar kunt u de fietsen meteen uitproberen, ook de elektrische bakfietsen.

Eigen service monteurs voor elektrische bakfiets

Een groot voordeel van Fietskar.nl is dat zij eigen servicemonteurs in dienst hebben. Gaat u hier een elektrische of normale bakfiets kopen en ervaart u problemen met deze fietsen? Dan staan deze monteurs vijf dagen per week voor u klaar. Zij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken. Zo kunt u toch weer snel de weg op. Zoekt u dus een elektrische bakfiets of een normale bakfiets? Dan is het aan te raden deze bij Fietskar.nl aan te schaffen.