Elektrisch Vervoer
Image default
Verbouwen

Maak uw inrichting af met een fraaie PU gietvloer

Als u fan bent van een moderne inrichting dan past een PU gietvloer daar prima bij. Een gietvloer heeft als belangrijk voordeel dat het materiaal zeer isolerend en vuilafstotend is. Een gietvloer kan tegen een stootje. Vocht op de vloer trekt er niet meteen in en vlekken ontstaan vrijwel nooit, zeker als u na een ongelukje de schade meteen opruimt met een vochtige doek. Daar komt bij dat u een PU vloer niet per se door een vakman hoeft te laten aanbrengen. Een gietvloer zelf doen is zeker mogelijk. Natuurlijk moet u hier wel een beetje handig voor zijn, maar het is zeker niet alleen weggelegd voor zeer ervaren klussers.

Zo mooi kan een gietvloer zijn

Als u denkt dat een PU gietvloer alleen past in een kantoorpand dan heeft u het mis. Ook in uw woonkamer komt deze vloer prima tot zijn recht. Het is zeker niet zo dat een inrichting kil en zakelijk is met een gietvloer. U kunt de vloer als u wilt bovendien een warmere uitstraling geven door bijvoorbeeld een mooi kleed neer te leggen. En een gietvloer laat zich prima combineren met vloerverwarming. Als u een gietvloer zelf gaat doen dan is het aanleggen bovendien geen heel dure aangelegenheid. U kunt kiezen uit tientallen kleuren en diverse uitvoeringen. Er is dus altijd wel een gietvloer te vinden die bij u past. Naast PU kunt u ook kiezen voor epoxy.

Voordelig een mooie doe het zelf gietvloer bestellen

Wilt u een mooie PU gietvloer en wilt u deze gietvloer zelf doen? Dan kunt u terecht bij Decochip in Vaassen. Dit bedrijf heeft een showroom waar u verschillende voorbeelden van de door hen geleverde gietvloeren kunt bekijken. U kunt uw bestelling online plaatsen en laten afleveren. Maar u kunt ook een gratis workshop volgen en na afloop uw bestelling direct meenemen zodat u meteen thuis aan de slag kunt. Voor algemene vragen over het leggen van gietvloeren kunt u uiteraard ook bij Decochip in Vaassen terecht, de contactgegevens vindt u op de website.