Elektrisch Vervoer
Image default
Verbouwen

Uw stabiliseert uw grond met een groutinjectie

Het is soms erg belangrijk om uw grond te stabiliseren met een groutinjectie. Dit is vooral van belang als u gaat beginnen aan een grootschalig bouwproject. Het kan namelijk voorkomen dat een bepaalde grondsoort instabiel is, waardoor het moeilijker is om op een goede wijze werkzaamheden uit te voeren. Het risico is daarom ook erg groot als een geen stabiele basis is. Daarom is het belangrijk om tijdens een groutinjectie grout in te spuiten. Dit mengsel van cement en water, in combinatie met andere werkende stoffen, zal de stabiliteit bevorderen. Dit zal namelijk werken als een anchor. Heeft u interesse in een groutinjectie? Neem dan contact op met De Vries Titan.

Wat zijn de effecten van een groutinjectie?

Als u er voor kiest om grout aan te brengen, heeft het een cumulatief effect. Maar wat wil dit zeggen? Het is het naast elkaar plaatsen van dit soort kolommen dat ervoor zorgt dat ze elkaar zullen gaan verstevigen. In de grond ontstaan dan complete wanden. Via deze weg wordt er door middel van een groutinjectie een bouwput gemaakt. Dit zorgt ervoor dat verzakkingen worden tegengegaan en dat het grondwater in natte gebieden niet op de bouwlocatie kan komen. Het is belangrijk dat dit werk zorgvuldig wordt uitgevoerd. De kolommen moeten namelijk op de juiste manier worden aangebracht. De specialisten van De Vries Titan weten hoe ze hier mee om moeten gaan. Dit bedrijf heeft namelijk jarenlange ervaring en beschikt over de nodige kennis.

Laat de groutinjectie uitvoeren door een bewezen specialist

Het is belangrijk dat u voor het uitvoeren van een groutinjectie kiest voor een specialist. De Vries Titan is dé expert die u zoekt. Dit bedrijf is namelijk al meer dan twee decennia actief en heeft in deze periode al veel opdrachtgevers naar tevredenheid geholpen. Heeft u interesse in de diensten van dit bedrijf? Neem dan contact met ze op! 

https://devriestitan.nl/