Elektrisch Vervoer
Image default
Auto's en Motoren

Overweeg je leasen? Overweeg elektrisch!

Het voorzien van je medewerkers van een auto is een prachtig moment binnen iedere onderneming. Je laat aan je medewerkers zien dat ze gewaardeerd worden en ook voor een onderneming is het een mijlpaal. Als jouw onderneming een dusdanige grootte heeft bereikt dat het uit kan om je medewerkers te voorzien van een auto, duidt op een gezond bedrijf! Een leaseauto kan handig zijn voor medewerkers om op bezoek te gaan bij klanten, maar kan ook gebruikt worden voor woon-werkverkeer. Tegenwoordig heb je tal van mogelijkheden als het gaat om het leasen van auto’s. Er zijn grote verschillen tussen verschillende leasecontracten, leasemaatschappijen en leaseauto’s. het is belangrijk om de verschillen goed tegen elkaar af te wegen alvorens je een beslissing maakt.

Leasecontracten en leasemaatschappijen vergelijken

Verschillende leasemaatschappijen betekent ook verschillende leasecontracten. Het is belangrijk om bij je zelf goed na te gaan waar je de leaseauto voor dient te gebruiken. In het leasecontract staan specifieke kilometer aantallen die met de leaseauto gereden kunnen worden en onder andere de contractduur. Als je van tevoren hebt bepaald welke afstanden er afgelegd moeten worden en over welke tijdsperiode kun je het beslissingsproces voor jezelf vergemakkelijken! 

Leaseauto’s vergelijken

De afgelopen jaren is het aanbod leaseauto’s sterk verbreed. Dit geldt niet per se voor de traditionele leaseauto’s die rijden op benzine of diesel, maar voor de elektrische leaseauto’s! De elektrische auto is de afgelopen jaren bezig aan een opmars en dit geldt ook voor de elektrische leaseauto. Er zijn tegenwoordig tientallen elektrische modellen beschikbaar voor lease, enkele hiervan zijn de Tesla 3, de Kia e-Niro en de Volkswagen ID3. Dit zijn alle drie modellen die al omarmd zijn door de particuliere markt en daarom ook veilige keuzes zijn als het gaat om leaseauto’s. Als de medewerkers van jouw onderneming rondrijden in elektrische leaseauto’s geeft dit niet alleen je medewerkers een goed gevoel, maar ziet ook de buitenwereld dat je actief bijdraagt aan de verbetering van het milieu! Dit is een enorm groot voordeel dat geldt voor jouw onderneming maar ook voor jouw medewerkers is elektrisch leasen stukken voordeliger dan niet-elektrisch leasen! Een elektrische leaseauto heeft namelijk minder bijtelling, zo houden je medewerkers dus meer geld over.