Elektrisch Vervoer
Image default
Auto's en Motoren

Rijschool Rotterdam kent geen concurrentie

In een grote en drukke stad als Rotterdam is er in elke branche veel concurrentie. De rijscholenbranche valt daar natuurlijk ook onder. Alle rijscholen doen hun best om te kunnen concurreren en te kunnen blijven in de markt. Echter, is een rijschool hier zo goed mee bezig, dat ze geen concurrentie kennen.

 

95 % Slagingspercentage

Het verschil begint al met de slagingspercentage van 95%. Dit wil zeggen dat vrijwel iedereen slaagt bij Rijschool Rotterdam. Het is een heel hoog slagingspercentage waarop geen rijschool mee kan concurreren. Hoe ze dat voor elkaar krijgen? Het is een allround rijschool die al meer dan 15 jaar bezig is in de sector als rijschool. Ze geven niet alleen autorijles, maar ook motorrijles, scooterrijles, aanhangwagen rijbewijs (in één dag), taxi opleiding & rijinstructeur opleiding. Hierbij wil ik de nadruk leggen op rijinstructeur opleiding. Ze hebben de beste rijinstructeurs van heel Zuid-Holland, omdat ze de instructeurs ook zelf opleiden. 

 

Examengerichte rijlessen

Daarnaast zijn de rijlessen volledig examengericht. Dit houd in dat tijdens de rijlessen de examenroutes, opdrachten en vragen van het CBR worden gepraktiseerd. Dit is een uitstekende manier van voorbereiding op het praktijkexamen. Hierdoor stijgt de kans op slagen aanzienlijk. Tijdens de rijlessen krijg je een volledige begeleiding van je rijinstructeur. Je hebt alle aandacht van je instructeur en bent in korte tijd klaar voor je examen. 

 

Goedkope rijlessen

Ook zijn de rijlessen goedkoop bij Rijschool Rotterdam. Rijlessen van kwaliteit tegen lage tarieven is erg moeilijk om mee te concurreren. Zo zijn de lespakketten inclusief theorie opleiding, theorie-examen, praktijkexamen en gratis herexamen. Rijlessen hoeven ook niet duur te zijn. Echter, zo veel extra’s vind je niet zo snel terug bij andere rijscholen en is het daarom ook logisch dat ze geen concurrentie kennen. Het is bovendien ook nog eens mogelijk om je goedkope lespakket te betalen in termijnen.