Elektrisch Vervoer
Image default
Dienstverlening

Vraag hier eenvoudig een meerjarenonderhoudsplanning aan voor uw pand

Wilt u eenvoudig online een keuring of een meerjarenonderhoudsplanning – ook wel MJOP genoemd – aanvragen voor uw woningcorporatie, VvE of als particulier? Dan weet u zeker dat u goed zit bij Keurhuis Nederland. Dit bedrijf is gevestigd in Geldermalsen en actief door heel Nederland. Zo hebben al vele opdrachtgevers en klanten gebruikgemaakt van hun expertise in de meerjarenonderhoudsplanning. Naast de MJOP, vraagt u hier nog veel meer keuringen aan voor uw pand. Zo bent u in iedere situatie goed voorbereid, of het nu voor de korte of de lange termijn is. Keurhuis Nederland beschikt over ervaren en goed opgeleide inspecteurs die bovendien voortdurend worden bijgeschoold op het gebied van inspecties in de vastgoedmarkt. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor u op hun website!

Wat is de MJOP?

Een meerjarenonderhoudsplanning wordt het meest opgesteld voor de VvE, maar ook voor andere doeleinden komt de MJOP aan de orde. Bij een VvE betalen de bewoners van panden een bedrag voor het verplichte reservefonds, ook wel een onderhoudsreserve genoemd. Zoals de naam het al aangeeft, is deze bedoeld voor periodiek onderhoud aan de desbetreffende panden, zodat er altijd geld voor beschikbaar is. Het meerjarenonderhoudsplan biedt duidelijkheid voor de kosten die nodig zijn voor het reservefonds en het onderhoud op de lange termijn. Deze planning is dan ook een richtlijn voor de komende 10 en 25 jaar. Tevens moet het plan elke vier jaar worden bijgesteld, zodat altijd de meest actuele gegevens beschikbaar zijn en er dus niet te veel of te weinig onderhoudskosten worden gerekend.

Plan uw inspectie online in

Wilt u meer weten over de meerjarenonderhoudsplanning in het algemeen? Of wilt u meer informatie over de werkwijze van Keurhuis Nederland voor de MJOP? Bekijk dan hun website en vraag eventueel om advies aan hun specialisten. Wilt u snel een keuring inplannen? Dan doet u dit direct via hun website. Zo heeft u ook direct duidelijkheid over de kosten van de MJOP of een andere inspectie die u nodig heeft.

https://www.keurhuisnederland.nl/