Elektrisch Vervoer
Image default
Industrie

Waar kunt u metaal laten walsen in het zuiden van Nederland?

Heeft u voor uw bedrijf op maat gemaakt metaal nodig? Dan bent u bij metaalspecialist Creative Production aan het juiste adres. Veel bedrijven gebruiken metaal of staal voor de vervaardiging van hun producten. Dit metaal moet ook vaak op maat gemaakt worden. Hier zijn speciale machines en vaardigheden voor nodig. Bij Creative Production in Gemert kunt u terecht voor verschillende metaalbewerkingstechnieken zoals metaal walsen. Door de vele mogelijkheden bij deze specialist, kunt u allerlei soorten metaal hier laten bewerken.

Profielen laten walsen

Bij het walsen van metaal wordt het metaal door een speciale walsmachine heen gehaald. Deze machine bestaat uit rollen waar het metaal doorheen gaat. Wanneer u een metalen plaat dunner wilt maken of wilt buigen, is metaal walsen de beste oplossing. De rollen in de machine kunnen namelijk steeds opnieuw afgesteld worden zodat de juiste dikte en vorm behaald kunnen worden. Het is ook mogelijk om profielen te walsen. Een profiel is een stuk metaal met een hoek erin. Soms is het nodig dat dit stuk metaal op een bepaalde manier gebogen wordt. Dit kan ook gerealiseerd worden met behulp van de geavanceerde walsmachine. Deze machine beschikt over kunststof rollen, waardoor het profiel niet beschadigd raakt tijdens het proces.

Ideaal voor seriewerk

Heeft u een grote oplage aan materialen of producten nodig? Dat is bij Creative Production in Gemert geen probleem. Door het uitgebreide machinepark is er hier genoeg capaciteit om een grote oplage te kunnen leveren. Zo kunt u alle materialen bij deze specialist bestellen. Daarnaast is het mogelijk om een kleinere oplage aan te vragen en te laten vervaardigen. Voor het metaal walsen kunt u dus met iedere soort opdracht terecht bij deze specialisten. Ook voor andere soorten metaalbewerking kunt u een offerte aanvragen bij dit bedrijf in het zuiden van Nederland. Het bedrijf kan diensten leveren door heel Nederland en opereert vanuit zijn vestiging in Gemert.

https://www.creative-production.nl/