Elektrisch Vervoer
Image default
Dienstverlening

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden, wel of niet?

Het optimaliseren van je website is een vak apart. Het vergt de nodige kennis en kan redelijk wat tijd in beslag nemen. Vandaar dat veel bedrijven hun zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een specialist. Proseo neemt graag alles van je over wat met SEO te maken heeft. Maar je hoeft niet alles uit handen te geven. Je kunt er ook voor kiezen om bepaalde dingen zelf te regelen. We laten de keuze aan jou en bieden hulp waar jij dit nodig hebt. Zo werken we samen aan een hogere positie in Google.

Proseo linkbuilding strategie

Je hebt vast wel eens gehoord van linkbuilding. Dit is een optimalisatie techniek waarbij je website gelinkt wordt met andere websites, waardoor een soort netwerk ontstaat. Als deze websites van hoge kwaliteit zijn, dan heeft dit een positieve uitwerking op jouw website. En dit werkt natuurlijk ook andersom zo. Proseo beschikt over een groot netwerk aan websites, wat het voor ons makkelijk maakt om een effectieve linkbuilding strategie op te zetten en uit te voeren. Dit onderdeel van de zoekmachine optimalisatie kun je dus prima aan ons overlaten.

Zoekwoorden analyse uitvoeren

Weet jij waar potentiële klanten op zoeken als ze jouw diensten of producten willen vinden? En welke zoekwoorden ervoor zorgen dat ze bij de concurrent terecht komen? Dit is één van de belangrijkste dingen om te weten als je je website wilt optimaliseren voor zoekmachines. Daarom voeren we bij Proseo altijd eerst een uitgebreide zoekwoorden analyse uit. De lijst met woorden die hieruit komt gebruiken we om de tekst op je website aan te kunnen passen. De belangrijkste zoekwoorden moeten hierin terugkomen, zodat Google weet dat jouw website relevant is wanneer hierop gezocht wordt. Wil jij ook beter gevonden worden door je doelgroep? Neem dan vandaag nog contact op!

https://www.proseo.nl/