Elektrisch Vervoer
Image default
Vervoer en transport

Drie redenen om te kiezen voor een mobiliteitskaart

Veel bedrijven willen graag dat hun personeel op een duurzame manier gaat reizen. Echter staan veel medewerkers er niet om te springen om deel te nemen aan het openbaar vervoer. Zij zitten liever in hun eigen auto dan dat ze in een drukke trein staan. In dat geval is het een mogelijkheid om te kiezen voor een mobiliteitskaart. In dit artikel bespreek ik drie redenen om te kiezen voor een mobiliteitskaart.

 

  1. Makkelijk voor de werknemers

Een mobiliteitskaart is makkelijk en handig te gebruiken voor de werknemers. De werknemers kunnen zelf bepalen op welke manier zij naar werk willen reizen. De één maakt liever gebruik van het openbaar vervoer en de ander van een deelauto. Daarnaast zorgt een mobiliteitskaart ervoor dat er geen extra declaraties bij komen kijken. Alles wordt geregistreerd via de app en staat aan het eind van de maand op de factuur. 

 

  1. Er wordt sneller voor het openbaar vervoer gekozen

Veel bedrijven zijn de laatste jaren druk bezig met het verduurzamen van hun bedrijf. Eén mogelijke manier om te verduurzamen is door te kiezen voor duurzame vervoersmiddelen. Hiervoor dient het personeel overtuigt en gemotiveert te worden om gebruik te maken van het openbaar vervoer of deelauto’s. Een mobiliteitskaart maakt het reizen een stuk gemakkelijker. Waardoor het personeel sneller zal kiezen voor een duurzaam vervoermiddel. 

 

  1. Veel mogelijkheden en overzichtelijk

Een andere reden om voor een mobiliteitskaart te kiezen is dat er altijd saldo op de kaart staat. Werknemers hoeven niet zelf hun saldo te verhogen. Er hoeft überhaupt nooit meer saldo opgezet te worden. Daarnaast is het ook nog eens enorm overzichtelijk. Aan het eind van de maand krijg je een factuur met daarop alle reizen die het personeel gemaakt heeft. Zonder dat je er zelf nog aandacht aan hoeft te besteden. 


Wil je graag meer informatie over een mobiliteitskaart? Dan raad ik het zeker aan om een kijkje te nemen op https://reisbalans.nl/

https://reisbalans.nl/over-reisbalans/mobiliteitskaarten/