Elektrisch Vervoer
Image default
Dienstverlening

Bij de Naamborden Specialist koop je unieke naambordjes en huisnummerplaten

Een chique design naamplaat of juist een naambord goedkoop? De Naamborden Specialist kan ze op korte termijn leveren. Qua materiaal is er van alles mogelijk. Denk aan hout, staal, rvs, glas, plexiglas, emaille en natuursteen. Speciale modellen als uithangborden en verlichte naamplaten zitten ook in de collectie.

Over het onderhouden van naambordjes krijgt de Naamborden Specialist veel vragen. Op de website van deze online naambordenwinkel lezen we onder meer het volgende:

“Bij kunststof, gravoglas, plexiglas en emaille is een sopje voldoende (…). (…) Wij raden aan dit minimaal 1x per maand te doen. Bij RVS licht invetten met bijvoorbeeld slaolie of rvs reiniger. (…) Wij raden aan dit minimaal 1x per maand te doen. Messing kan u het beste met koperpoets onderhouden. U kunt het beste uw naambord of huisnummer 1x per maand onderhouden met koperpoets. Uithangborden 1 x per 3 weken helemaal lichtjes droogwrijven. U kunt dit doen met een droge doek. Wij raden bij Hout aan eens per jaar een laklaagje eroverheen te doen.”

Categorie ‘diverse’ is leuk om een kijkje op te nemen

De categorie ‘diverse’ op www. denaambordenspecialist.nl bestaat uit:

–        metalen horeca borden;
–        ja / nee bordjes;
–        identiteitsplaatjes;
–        dierenpenningen;
–        waardebonnen.

Dierenpenningen zijn kleine labels die aan een riem bevestigd kunnen worden. Het doel ervan is dat je huisdier, mocht het weglopen, snel teruggebracht wordt. Veilig idee toch? De Naamborden Specialist verkoopt ronde penningen en exemplaren in de vorm van een hartje of een bot. De labels zijn 100% veilig voor honden en katten. Wat erop komt te staan, bepaal je zelf. Ons advies zou zijn: in ieder geval je telefoonnummer, zodat direct contact opgenomen kan worden. Aanvullend kun je je adres en eventueel de naam van de poes / hond erop laten plaatsen. Op beide kanten van de penning is ruimte voor tekst. De experts van de Naamborden Specialist gebruiken een modern laserapparaat om de tekst duidelijk leesbaar op de penning te krijgen. De tekstkleur is grijs / zilver. De penning zelf is goud, zilver, groen, lichtblauw of rood.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/