Elektrisch Vervoer
Image default
Zakelijke dienstverlening

De componenten van een maatwerk webshop

Als je van plan bent om als bedrijf een webshop te starten is het lastig om te weten waar je moet beginnen. Je wilt natuurlijk een webshop die gemakkelijk te begrijpen is, overzichtelijk is en natuurlijk past bij je bedrijf. Een webshop heeft veel verschillende componenten en het is gemakkelijk om deze over het hoofd te zien. Kies er daarom voor een website te laten maken door een team van specialisten. Bezoek de website van Vendic (magento specialisten) en laat een website op maat voor je maken!

Hoe is een goede webshop opgebouwd?

Een webshop gemaakt met Magento 2 is razendsnel en modern vormgegeven. Door de moderne inrichting met een goed design en slimme features. Door een webshop van Vendic weet je zeker dat de klanten de website gemakkelijk kunnen gebruiken en een indruk bij ze achter laat. De Vendic Elements website bestaat uit verschillende modules waardoor je gemakkelijk zelf keuzes kan maken voor je website. Wanneer je kiest voor Vendic Elements webshop weet je zeker dat je een prachtige website op maat krijgt. 

De website is opgebouwd vanaf het open source systeem Magento 2. Vervolgens worden de beste modules en features die we ontwikkeld hebben bij Vendic bovenop het systeem gebouwd waardoor Magento 2 completer en goedkoper wordt gemaakt. Wanneer je om maatwerk vraagt is dit geen probleem. Dit kan bovenop de modules worden gebouwd en breiden Elements zo ver mogelijk uit waar dit nodig is. De laatste stap is de optimalisatie van de website. We kunnen de website door laten ontwikkelen zodat je de resultaten maximaliseert. 

Een maatwerk webshop aanschaffen? Dit kan bij Vendic! Onze eigen Elements worden gebouwd op het bestaande Magento 2 systeem. Vervolgens zorgen we er voor dat alle elementen die je nodig hebt worden toegevoegd tot de totale website. Dit zorgt voor een betere ervaring voor de klant en een gemakkelijkere implementatie in het systeem van je bedrijf. Het systeem kan geoptimaliseerd worden waardoor je sneller en gemakkelijker de website kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de integratie van postcode.nl, waardoor je adresgegevens automatisch worden aangevuld na het invoeren van je postcode en huisnummer. 

Een website van Vendic

Kies je ervoor om een website te laten ontwikkelen door Vendic, dat weet je zeker dat je precies krijgt wat je wilt. Het systeem wordt zo ontworpen dat je de website op maat kan uitbreiden met verschillende elementen waar dit de performance verbeterd. Het Magento 2 systeem zorgt voor een erg snelle website die gemakkelijk te gebruiken is en de koper tijd bespaard wanneer deze iets gaat bestellen. 

Voor een prijs van al €10.000 kan je een website laten ontwikkelen op basis van het Magento 2 systeem. Wij zorgen ervoor dat de website kwalitatief wordt uitgewerkt en precies naar jouw wensen werkt. Wanneer een website gemakkelijk en snel te gebruiken is en ook nog eens duidelijk is wordt deze vaker gebruikt door klanten en krijg je meer bezoekers. Kijk nu snel op de website van Vendic en bekijk de mogelijkheden!

 

https://vendic.nl/