Elektrisch Vervoer
Image default
Groothandel

De zoektocht naar de juiste wandtegels begint bij deze tegelspecialist nabij Rotterdam

Als u de look van wandtegels in Rotterdam erg mooi vindt voor bijvoorbeeld de badkamer, dan helpt Intertegel uit Dordrecht u zeker verder. Elke woning heeft wel een kleine ruimte, of het nu een minuscule badkamer is, een kleine wasruimte of een knusse woonkamer. Alleen omdat het klein is, wil nog niet zeggen dat het vergeten, saai of extreem druk moet zijn. U kunt wonderen doen voor deze kleine ruimte door gebruik te maken van de juiste materialen, zoals grote wandtegels van Intertegel in de buurt van Rotterdam. Een ruimte die klein is in vierkante meters vraagt niet altijd om kleine materialen.

Maak een ruimte optisch groter met de wandtegels

Hoewel kleine tegels zoals een mozaïek effectief kunnen zijn in een kleine badkamer, is het tegenwoordig aan te raden om grotere formaten te overwegen. Rechthoekige tegels, vierkante tegels en houten planken kunnen bijvoorbeeld een kleine ruimte volledig transformeren. De trends in het interieur veranderen ieder jaar en hoe het voorheen in was om kleine tegels in washokken en badkamers te gebruiken, wordt er tegenwoordig gebruik gemaakt van grote en robuuste tegels. Deze wandtegels van Intertegel in Dordrecht, vlak bij Rotterdam, zijn ideaal voor alle kamers in het huis. In de badkamer zijn de tegels bestendig tegen water, in de woonkamer zijn de tegels bestendig tegen krassen en in de keuken zijn de tegels bestendig tegen het vet.

Welke texturen en kleuren passen bij uw wensen?

Hoewel de meeste mensen de voorkeur hebben voor wandtegels in een aardetint hoeft u zich geen zorgen te maken dat u zich zal moeten beperken tot een minimaal kleurschema bij Intertegel in de buurt van Rotterdam. Er wordt vaak gezegd dat een kleine ruimte vraagt om een lichte kleur zodat de ruimte direct groter zal lijken. Hoewel dit zeker kan werken, hoeft dit niet altijd zo te zijn. Als u ervoor kiest om gebruik te maken van wandtegels van Intertegel in de buurt van Rotterdam zult u al snel zien dat u een erg prettige sfeer kan creëren door gebruik te maken van donkere tegels die groot van formaat zijn. U kunt de wandtegels van Intertegel zelf bekijken in de showroom in Dordrecht, op een paar kilometer van Rotterdam vandaan.

https://intertegel.nl/