Elektrisch Vervoer
Image default
Groothandel

Tegels, toiletten, radiatoren, deuren en kozijnen: alles onder één dak

Voor een groot aanbod tegels en andere bouwmaterialen kunt u terecht bij Van Noort. Van Noort bestaat uit zowel een bouwwinkel als een showroom. In de bouwwinkel kunt u terecht voor een grote verscheidenheid aan bouwmaterialen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan hout, PVC, ijzerwaren en gereedschap. Deze opsomming is echter veel te bescheiden voor het daadwerkelijke aanbod. Naast deze bouwwinkel beschikt Van Noort, zoals eerder gezegd, ook over een showroom.

In de showroom kunt u terecht voor tegels en andere producten

Het hoofddoel van de verschillende showrooms is toch wel het opdoen van inspiratie. De showroom bestaat uit diverse opstellingen van zowel keukens als badkamers en beslaat maar liefst 100m2. U kunt er dus volop terecht voor inspiratie. Van Noort kent een ruim assortiment aan tegels: zowel wand- als vloertegels. Met maar liefst 1200 verschillende soorten (waaronder ook diverse merktegels), bezit Van Noort een grootse collectie. Uiteraard kunt u er ook terecht voor diverse andere bouwartikelen.

Een grote speler op het gebied van bouwmaterialen en andere bouwbenodigdheden

Door onder andere deze enorm uitgebreide collectie tegels, is Van Noort een grote speler te noemen onder de bouwwinkels. Naast de uitgebreide collectie aan bouwmaterialen en de showroom waar u terecht kunt voor de nodige inspiratie, levert Van Noort ook nog extra diensten. Zo kunt u ervoor kiezen om de nieuwe tegelvloer door een professioneel team van vakmensen te laten leggen. Uw vloer zal perfect gelegd worden. Naast het leggen van tegelvloeren is Van Noort ook expert op het gebied van vloerverwarming. Door jarenlange ervaring is het installeren van vloerverwarming een routineklus geworden. Door uw bouwmaterialen bij Van Noort aan te schaffen kunt u profiteren van deze vele extra’s. En zeg nou zelf, het is natuurlijk wel erg makkelijk als uw vloer perfect voor u gelegd wordt. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Van Noort.