Elektrisch Vervoer
Image default
Mode en Kleding

Een comfortabele outfit voor tijdens een lange rit

Een comfortabele outfit voor tijdens een lange rit

Zit jij met enige regelmaat in de auto of ben je van plan dit jaar met de auto op vakantie te gaan, dan is het natuurlijk wel zo fijn dat je de uren die je dan in de auto zit, ook zo comfortabel mogelijk zit. Vervelend genoeg is het niet altijd mogelijk om een comfortabele outfit te dragen, simpelweg om het feit dat je een zakelijk afspraak hebt. Wanneer je op vakantie gaat of de mogelijkheid hebt je tussentijds om te kleden, is het natuurlijk een heel ander verhaal. Het dragen van een trainingsbroek of lekkere warme trui is dan uiteraard geen enkel probleem. Heb je een feestje aan de andere kant van het land, dan is het voor mannen verstandig, dat wanneer ze een colbert dragen, deze gedurende de rit even uit doen. Dit voorkomt kreukels. 

Ondergoed

Je zult het misschien niet verwachten, maar bij de vrouwen draagt maar liefst meer dan de helft een bh die niet fijn en comfortabel zit. Veel vrouwen zijn zich er helemaal niet van bewust, omdat ze dit simpelweg al zijn gewend. Wanneer ze dan een keer in een lingeriezaak komen om bijvoorbeeld een nieuwe maximizer push up bh te passen, dan gaat er een wereld voor ze open. Vooral wanneer je een langere tijd zit, zoals in de auto of op kantoor, is het belangrijk dat je bh comfortabel zit. Tijdens het sporten dit dus uiteraard een ander verhaal. Je bh mag tijdens het sporten namelijk best iets strakker zitten. Vooral wanneer je actief bezig bent, is de juiste ondersteuning in de vorm van een sport bh essentieel. Een sport bh high support van het merk panache is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om te dragen tijdens het hardlopen.

Schoenen

Vooral wanneer je nieuwe schoenen hebt, dan kunnen deze in het begin vaak nogal strak zitten. Met name leren schoenen hebben even de tijd nodig om wat soepeler te worden. Het kan dan fijn zijn, om vooral wanneer je een flink eind moet rijden een paar andere schoenen mee te nemen. Zo kun je voordat je op de plaats van bestemming komt je schoenen even snel omruilen voor je paar nette schoenen en zul je merken dat je geen of een stuk minder last hebt tijdens het rijden en ook daarna. Zoals je merkt, is het dus belangrijk dat jij je het gedurende de rit zo comfortabel mogelijk maakt. Een te strakke spijkerbroek is dus niet heel erg fijn. Soms ontkom je er helaas niet aan, maar je zult merken, dat wanneer je hierop let, je ritten een stuk fijner worden.