Elektrisch Vervoer
Image default
Mode en Kleding

Weekendje weg, wat neem je mee?

Weekendje weg, wat neem je mee?

Een weekendje weg is natuurlijk heel erg leuk maar er gaat altijd veel stress aan vooraf over wat je mee wilt nemen en of je het dan niet gaat vergeten. Als je eenmaal hebt besloten wat je allemaal mee wilt nemen kom je vaak ook nog tot de ontdekking dat het niet allemaal in je koffer past. Dan zit het in je koffer en kun je er tijdens het reizen niet bij, een heel gedoe wat je makkelijk kunt voorkomen.

Neem een reistas mee

Als je het goed aan wilt pakken dan neem je een reistas mee waar je alle belangrijke spullen in stopt die je snel bij de hand moet hebben. Met een reistas dames zit je altijd goed, daar kun je alles in kwijt wat je nodig zou kunnen hebben. En met de vele printjes en kleurtjes kun je ook nog eens een goede stijlvolle tas vinden.  

Zorg dat de tas niet te groot is

Als je een hele grote tas mee gaat nemen dan kun je daar alsnog je spullen in kwijt raken, daardoor sta je alsnog te zoeken in je tas en dat is nu net niet de bedoeling. Neem een compacte tas die ook weer niet te klein is want dan kun je er amper iets in mee nemen. Je moet zoeken naar precies een tussenmaat die groot genoeg is voor de spullen die je bij de hand moet houden.

Kies voor comfort

Als je een tas zoekt dan wil je een goede tas waarin je de spullen kwijt kan die je mee wilt nemen. Met een ted baker bag ben je er zeker van dat je die spullen ook echt mee kunt nemen. Of je nu een zwarte wilt of liever een roze, een ted baker bag bied jou de kwaliteit die je er ook van verwacht. Met een ted baker bag loop je er ook nog eens heel hip bij.

Kies eens voor iets anders

Als je er echt zeker van wilt zijn dat je een tas van kwaliteit wilt dan kies je het beste voor een tas van cowboysbag. Met een cowboysbag schoudertas heb je een populaire en opvallende tas waarin jij genoeg ruimte hebt om de spullen mee te nemen die je nodig hebt voor bijvoorbeeld een weekendje weg. Met een cowboysbag heb je een tas met een stoere uitstraling die ook nog eens van een goede stof is.