Elektrisch Vervoer
Image default
Particuliere dienstverlening

Ga voor een lensimplantaat en profiteer direct van goed zicht

Het is erg vervelend wanneer uw zicht achteruit gaat. Veel mensen gaan dan een bril dragen of maken gebruik van lenzen. Dit is niet voor iedereen even fijn. Een bril hoeft niet altijd lekker te zitten en is niet ideaal wanneer u regelmatig sport. Vindt u een bril niet prettig en wilt u ook niet dagelijks lenzen in uw ogen moeten plaatsen met de kans op een ontsteking? Er is nog een andere mogelijkheid, namelijk een lensimplantaat. Met een lensimplantaat heeft u uw goede zicht weer terug en heeft u geen bril of lenzen meer nodig. Voor een lensimplantaat kunt u altijd terecht bij een specialist, zoals Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag. Dit is een professionele kliniek waar diverse ervaren oogartsen werken die u hiermee kunnen helpen. Hiervoor gebruiken ze modern apparatuur.

Kies het lensimplantaat die het beste bij u past

Bij deze specialist kunt u kiezen uit twee verschillende lensimplantaten. U heeft de keuze uit een Artisan en een Artiflex lensimplantaat. Een Artisan lensimplantaat is een kunststoflens die wordt geplaatst in de Voorste Oog Kamer. Bij deze lens wordt er een incisie gemaakt van vijf of zes millimeter welke na het plaatsen wordt gehecht, bij een Artiflex implantaat is dat maar drie millimeter en deze hoeft bijna nooit gehecht te worden. Ook is er nog een verschil wat betreft verdoving en zicht. Een Artisan lensimplantaat wordt geplaatst onder plaatselijke of algehele verdoving en het duurt even voordat u weer goed zicht heeft. Bij een Artisan lensimplantaat heeft u aan een druppel verdoving genoeg en heeft u meteen na de behandeling uw goede zicht weer terug.

Vraag meer informatie aan bij deze specialist

Uw ogen zijn kostbaar bezit en u wilt hier natuurlijk erg voorzichtig mee zijn. Daarom kunt u altijd meer informatie aanvragen bij de medewerkers van deze specialist. Wanneer u twijfelt of u een implantaat wilt nemen, kunt u ook een Quikscan laten uitvoeren. De specialisten van dit bedrijf geven u dan advies en bespreken de eventuele opties wat betreft behandelingen.

https://www.refractiecentrum.nl/