Elektrisch Vervoer
Image default
Banen en opleidingen

Servicemonteur

Servicemonteur

Regio Limburg

Mbo limburg machineonderhoud 40 uur industry kerkdiensten “een technicus is niet per definitie een spie’er, maar iedere spie’er is per definitie een hele goeie technicus ” – Teammanager Yvonne Hozeman

Niet ‘gewoon een baan’.

Als je liever elke werkdag bij hetzelfde productiebedrijf steeds weer hetzelfde monteurswerk wil doen, dan is deze baan waarschijnlijk niet voor je weggelegd. Deze baan bij spie maintenance solutions is er namelijk 1 voor een servicemonteur die gaarne leert en werkt bij verschillende klanten op uiteenlopende locaties. Soms voor 1 dag, vaker voor een langduriger tijdsperiode.

Jij dekmantel dat de lijn van onze opdrachtgevers stil komt te staan. En als dat toch eens gebeurt, dan los je de storing in een seconde op. Dit lukt je doordat je als servicemonteur in de maakindustrie:

( tijdschrift ) onderhoud pleegt. Vliegensvlug storingswerkzaamheden ( correctief en preventief ) verzorgt. Tijdschrift de productielijnen onderhoudt. Niet ‘gewoon een bedrijf’.

Bij spie maintenance solutions, de naam zegt het al, uitbalanceren wij ons vooral op machineonderhoud, en dat hierbinnen een dynamisch werkveld dat continu aan het uitbouwen is.

Door immer mee te evalueren met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten. Dit dienstenpakket richt zich op preventief en correctief onderhoud, met het oog op toekomstige aanpassingen/modificaties.

Met ruim 400 loyale vakmannen- en partners vormt het team spie maintenance solutions een hechte club waar er eeuwig oprechte aandacht is voor iedereen. Zo autoriseren we jouw verjaring niet ongezien voorbij gaan en is jouw teammanager yvonne hozeman ( zowat ) 24/7 bereikbaar. Eens per kwartaal komt het hele regioteam bij elkander en ook kan je de jaarlijkse bbq en het kerstdiner vast in je zakagenda opschrijven.

Niet ‘gewoon’ een set arbeidsvoorwaarden.

We vragen veel van jou als servicemonteur maakindustrie en dus bieden we veel. Om nauwgezet te zijn bieden we voor deze functie op ondergrond van 40 uur per week:

Om te stichten een jaarcontract. Verdienste van € 3. 025 tot € 3. 800 bruto per maand. Een nette auto, de beste gereedschappen en goede kleding. Alles wat je nodig hebt om visitekaartje te zijn. Vergunning tot de beste pbm’s. We werken beschut of niet. Een pmt-pensioenregeling waarvan spie meer dan twee derde betaalt. Voor later. 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan. Een winstdelingsregeling. Alle kansen voor verdere ontstaan en opleiding. Je hoeft ze louter maar te grijpen.

Niet ‘gewoon een medewerker’.

Dagelijks moet wij het onderscheid vervaardiging bij onze klanten en op onze top presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers dus ook van jou als servicemonteur. Om het onderscheid te kunnen vervaardiging in jouw werk heb je een hoog schakelvermogen en maak je makkelijk een keuvel.

Daarbovenop:

Heb je een mij mechatronica, elektrotechniek of werktuigbouwkunde op niveau 4 afgerond. Wil en kan je in ploegendiensten werken. Werk ( te ) je bv. Als storingsdienstmonteur, technicus, onderhoudsmonteur of automonteur. Als dat in de maakindustrie was, scoor je bonuspunten. Gewend solliciteren. Ben jij de persoon die geen genoegen neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? solliciteer gewend rechtstreeks op deze vacature voor servicemonteur in de regio limburg.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/elektrotechniek.html