Elektrisch Vervoer
Image default
Dienstverlening

Handig en snel je energie verbruik meten

Een energiemeter is een slimme manier om het energieverbruik in huis beter te monitoren. Energie wordt betaald per verbruikte kWh, maar dat geld kan ook terugverdiend worden door je energieleverancier. Door de meter op je stopcontact aan te sluiten, krijg je eenvoudig inzicht in hoeveel en welke stroom of gas er gebruikt wordt. Via de meter kun je ook eenvoudig zien of er energie wordt bespaard. Heb je meerdere apparaten aangesloten op hetzelfde stopcontact? Dan is het mogelijk om via de energiemeter per apparaat inzicht te krijgen in het verbruik.

Waarom een energiemeter kopen?

Energiemeters zijn dus een handige en snelle manier om het energieverbruik in huis te meten. Door de meter aan te sluiten, kun je direct zien of er wordt bespaard op je energierekening. Heb je meerdere apparaten aangesloten op hetzelfde stopcontact? Dan is de energiemeter eenvoudig in te stellen per apparaat, zodat je weet hoeveel en welke energie er wordt verbruikt door elk van die apparaten.

Wat zijn de voordelen van een energiemeter?

Een energie meter heeft veel voordelen. Het wordt voor de eerste keer betaald, maar vervolgens is het goedkoper dan wanneer je geld steeds opnieuw inlevert bij je energie leverancier. Een ander voordeel is dat je eenvoudig controle kunt uitoefenen op het verbruik van stroom en gas. Als er bijvoorbeeld te veel apparaten aanstaan, dan zal de meter meteen duidelijk maken of dit ergens voor nodig is. Het verbruik wordt direct inzichtelijk met een energiemeter en je kunt zo bijvoorbeeld ook zien of er energie bespaard kan worden door apparaten niet over te laten staan op stand-by modus, maar ze echt helemaal uit te zetten.

Een energiemeter kopen is dus een goede investering, die je energierekening direct laat dalen! Wil je beter inzicht hebben in het verbruik van je energie? Dan is een energiemeter de oplossing! Ga direct naar Energyflip voor de beste energiemeter.