Elektrisch Vervoer
Image default
Hobby en vrije tijd

Maandhoroscoop Kreeft – Leeuw en Maagd

Wat voorspelt de stand van de planeten deze maand voor de sterrenbeelden op het gebied van liefde, werk en gezondheid? Door iedere maand jouw horoscoop te lezen kun je je voorbereiden op wat er de komende maand gaat gebeuren.

Horoscoop Kreeft

Deze maand heb je misschien het gevoel dat je op de rand van een hoge duikplank staat, beste Kreeft. Het is niet zo dat je er problemen mee hebt om in het water beneden te duiken. Maar het leven zou makkelijker zijn als er geen rij mensen achter je stond die je beleefd en onbeleefd vroegen om op te schieten. Je bent je bewust van wat je moet doen, maar zou kunnen doen zonder druk vanuit bepaalde hoeken om het te doen! De druk weerstaan en de komende weken iets in je eigen tempo doen, zal verstandig en nuttig zijn.

Liefde

Wat het hart betreft, is 2021 begonnen! Ten eerste heb je een Nieuwe Maan op de 4e, wat een nieuwe start geeft aan romantiek en plezierige bezigheden. Maar met onvoorspelbare Uranus erbij, verwacht het onverwachte! Je hebt ook Venus-beïnvloedende partnerschappen en één-op-één verbintenissen van 5 tot maart. Een verbintenis gemaakt in naam van liefde zou op de kaarten kunnen staan, of een speciale relatie staat op het punt om formeler te worden!

Horoscoop Leeuw

Ik neem aan dat je de gekke spiegels op kermissen hebt meegemaakt. Er zijn altijd veel verschillende soorten spiegels die ons beeld hilarisch en verontrustend vervormen. Maar we weten dat er bedrog is met wat we zien, dus we hoeven ons geen zorgen te maken! Deze maand kan het goed zijn om jezelf eraan te herinneren dat je meer dan één scheef perspectief hebt op zaken waardoor ze er onterecht verwarrend of ontmoedigend uitzien. Dus geloof niet alles wat je ziet.

Liefde

Vanaf deze maand en tot ver in het volgende jaar beïnvloedt Venus de dagelijkse routines, activiteiten en uw dienstverlening aan anderen. Als je een alleenstaande sterrenbeeld Leeuw bent, is een kantoorroman niet uitgesloten. Liefde kan zich echter ook overal vormen met betrekking tot gezondheid, zoals in de wachtkamer van een dokter of tandarts of in een sportschool. Gehecht? Venus heeft plannen om je zelfvertrouwen een boost te geven en je extra aantrekkelijk te maken voor een minnaar! Als je je van binnen goed voelt, straal je van buiten, en dit zal niemand ontgaan!

Horoscoop Maagd

We zijn allemaal wel eens in vergaderingen geweest waar de tijd pijnlijk langzaam voortsleept. We zouden willen dat degene die de leiding heeft zich bewust was van hoe het menselijk brein 45 minuten aan informatie per uur absorbeert. Dus 15 minuten lang zijn we weg met de feeën! Deze maand zou je een golf van informatie kunnen ervaren die je genoeg geeft om in je op te nemen en te overwegen. Maar je bent niet verplicht om alles in je op te nemen en te overwegen. Wees bereid om een strikt mentaal filter toe te passen op wat relevant is en opzij kan worden geschoven.

Liefde

Ja, mijn Maagd vriend, je hebt de jackpot gewonnen met zaken van het hart! Venus beïnvloedt ware liefde en diepe oprechte expressie van 5 tot maart. Enkel? Je zou blij kunnen zijn met een golf van warmte die je wereld doordringt en hoe aantrekkelijk anderen je vinden. Maar liefde zal een sterker, geaard, praktisch gevoel hebben. Dat is prima als het comfort schept dat je helpt om controle te krijgen over je gepassioneerde lot. Maar herinner jezelf eraan dat liefde niet graag met strikte agenda’s werkt!

Bron:
Zodiac Horoscoop