Elektrisch Vervoer
Image default
Bedrijven

Met een vervangende Makita accu kan je ook een hele hoop

Ben je een echte klusser, in huis of professioneel? Dan is het aanschaffen van een zeer goed werkende Makita accu echt iets voor jou! De Makita accu gaat namelijk een heel lange tijd mee en is niet zo duur als de originele, waardoor je niet gelijk een rib uit je lijf kwijt bent aan het vervangen van de accu van je machine. Het werken met een boormachine of ander gereedschap van het merk Makita is zeker aan te raden. Het is een heel goed merk, waar je hard mee aan de slag kunt. Nu is dit al duur gereedschap, maar deze investering haal je er zeker uit. Je kunt er echt jaren en misschien wel tientallen jaren gebruik van maken en dan is de investering relatief goedkoper ten opzichte van goedkope gereedschappen, waar je dan maar een aantal jaren mee kunt doen, of wellicht niet eens een jaar. 

Nadeel

Het nadeel van de gereedschappen van Makita is wel dat deze ook dure onderdelen hebben. Gaat er dus iets stuk aan deze machines, dan kost het je vaak ook een hoop geld om deze te vervangen. Zeker wanneer er een accu van de machines moet worden vervangen kan je zo een paar honderd euro verder zijn. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Om ervoor te zorgen dat je wel nog het gereedschap kan blijven gebruiken, maar niet zoveel geld kwijt te zijn aan een vervangende Makita accu, wordt er ook een accu aangeboden die past in de machines, maar een vervanger hiervan is met een goedkoper prijskaartje. 

Vervanger

De vervanger van de Makita accu heeft niet alleen een goedkopere prijs, maar lijkt eigenlijk precies op de accu die in het origineel kan worden aangeschaft. Ook is de kwaliteit ontzettend goed en hoef je je daar geen zorgen over te maken. Je koopt dus eigenlijk hetzelfde product voor een veel lagere prijs. Waarom zou je die kans nog laten liggen? De Makita accu wordt aangeboden in diverse soorten en maten voor de gereedschappen.

 

Gerelateerde artikelen

Verrijk uw interieur met mooie houten vloeren

Weer in je lijf

Handige tips voor het reduceren van stroomgebruik