Elektrisch Vervoer
Image default
Energie

Wil je alles over elektra leren? Elektra blog staat voor je klaar!

 

Wil je alles over elektra te weten komen? Wil je bij alle verschillende soorten elektrische problemen weten wat je moet doen en hoe je het kan oplossen? Bij Elektra blog leer je een groot variatie aan Elektrische kennis.

Wat wordt verteld over elektra?

Weet je hoe je LED inbouwspots installeren moet? je begint met de stroom uit te doen. vanzelfsprekend maar wel belangrijk om te onthouden! Vervolgens ga je kijken waar je spots gaat maken. Waar je op moet letten is dat je minimaal 35 centimeter afstand hebt tussen de inbouwspots.De volgende stap is het boren van de gaten. Dit kan je doen met een gatenboor of met een decoupeerzaag. Waar je op moet letten is dat je de gaten niet te groot gaat maken. Wanneer het te groot is gaat de afwerking niet mooi zijn.

voor en nadelen

Op de “Alles over elektra” blog, vertellen ze ook bijvoorbeeld over de voor en nadelen van overstappen naar elektrisch koken. Zo informeren ze ons dat de prijs van gas steeds meer aan het stijgen is. Daarbij is het zo dat woningen met gas steeds minder voorkomen.

De elektra blog vertelt ook waarom het beter voor het milieu is om elektrisch te koken. Het komt doordat er veel CO2 vrijkomt bij het koken met gaswinning. Vaak komen er ook aardverschuivingen bij gebruik van aardgas.

Een nadeel van overstappen van gas naar elektrisch is dat je natuurlijk een elektrische plaat moet aanschaffen. met gas koken is ook heel anders dan elektrisch omdat de plaat minder snel warm wordt als dat je gas gebruikt.

Wat is elektrocutie?

Wanneer je met stroom in aanraking komt, ontstaat er elektrocutie. stroom giert door je lichaam en vanaf 30 mA begint het irritaties en pijn te veroorzaken. Wanneer een persoon in aanraking komt met elektra, Is het verstandig om de persoon niet aan te raken. in plaats daarvan kan je het beste handelen door de stroom uit te doen.