Zo handig is de PET fles in gebruik

Groothandel ,

Een PET fles is zo handig in gebruik dat hij in de afgelopen decennia razend populair is geworden. Het grote voordeel van PET flessen is dat ze gerecycled kunnen worden. Niet alleen kan de fles zelf meerdere keren worden gebruikt, maar ook nadat de fles uit de roulatie wordt genomen kan deze gerecycled worden. Het materiaal waarvan de fles is vervaardigd wordt dan hergebruikt om er nieuwe verpakkingsmaterialen en andere gebruiksvoorwerpen van te maken. De PET fles is in de afgelopen jaren algemeen gebruikelijk geworden. Niemand kan zich nog voorstellen om frisdrank in glazen flessen te kopen. Datzelfde geldt trouwens ook voor andere dranken die in het verleden in glazen verpakking werden aangeboden.

PET flessen kunnen in alle vormen worden gemaakt

Het grote voordeel van de PET fles is dat deze in allerlei vormen kan worden gemaakt. Daarnaast heeft de opdrachtgever de keuze om verschillende kleuren te gebruiken. PET flessen worden namelijk niet alleen voor dranken gebruikt, maar bijvoorbeeld ook voor verzorgingsproducten zoals shampoo, bodymilk en crèmes. Al deze producten worden in hun eigen verpakking verkocht en zijn als zodanig door de consument direct herkenbaar. Daarom stappen nog steeds producenten over op het aanbieden van hun producten in verpakkingen die zijn gemaakt van gerecycled materiaal, zoals de populaire PET flessen.

Dé producent van PET flessen en ander verpakkingsmateriaal

Bent u als ondernemer op zoek naar een producent van verpakkingsmateriaal dat is gemaakt van gerecyclede kunststof, zoals de PET fles? Dan kunt u contact opnemen met PET Power in Etten-Leur. Dit bedrijf produceert al een aantal decennia PET flessen in alle soorten en maten. Zij kunnen u daardoor ook uitstekend adviseren als u er nog niet helemaal uit bent welke vorm van verpakking voor uw product het meest passend is. U vindt de contactgegevens van de accountmanagers op de website, alsmede de vestigingsadressen van de vertegenwoordiging van het bedrijf in binnen- en buitenland.

You May Also Like..

Ga veilig aan de slag met geïsoleerd gereedschap

Beschikt u over geïsoleerd gereedschap om op een veilige manier aan uw klus te beginnen? Dit gereedschap is zodanig bekleed […]

De internationale reputatie van Silvent

Sinds het bedrijf in 1989 is opgericht, timmert Silvent hard aan de weg. Dit doet het Zweedse bedrijf door zich […]

Waarom iedereen eigenlijk Timberland of Puma werkschoenen zou moeten dragen

De Timberland en Puma werkschoenen worden steeds populairder. En dat is niet zo vreemd, want het zijn uitstekende werkschoenen die […]