Elektrisch Vervoer
Image default
Vakantie

Ontdek wat deze camping aan de rivier bij Nimes te bieden heeft

Trekt u er graag met uw vrienden of uw gezin op uit gedurende de (zomer)vakantie? Als u niet te ver wilt rijden of vliegen, biedt Frankrijk met haar talloze mogelijkheden een uitstekende vakantiebestemming. Hier is voor ieder wat wils te vinden. Of u nu graag nieuwe gerechten uitprobeert op vakantie, de geschiedenis van diverse steden wilt verkennen of activiteiten in de natuur beleeft, het kan allemaal in dit prachtige land. Daarom raden wij u aan om een plekje voor uw caravan of camping te reserveren bij een mooie camping aan een rivier bij Nimes. Camping La Vallée Verte is zo’n camping. U vindt dit park aan de rivier de Cèze en als u niet beschikt over uw eigen kampeerspullen, kunt u hier zelf een volledige accommodatie huren.

Maak gebruik van diverse moderne en goed onderhouden faciliteiten

Wanneer u ervoor kiest om een complete accommodatie te huren bij dit park aan rivier de Cèze geniet u uw hele vakantie lang van luxe en ontspanning. In uw cabin of chalet vindt u alles wat u nodig heeft om de dagen comfortabel door te komen. Daarbij maakt u op het park gebruik van diverse moderne en goed onderhouden faciliteiten. Wilt u liever zelf met een caravan of camping overnachten aan de rivier bij Nimes? Ook dat is mogelijk bij dit park in La Roque-sur-Cèze. U kiest hier uit diverse ruime plaatsen met genoeg groen. Zo profiteert u van privacy gedurende uw verblijf en komt u tot rust in de natuur. Bovendien bereikt u rivier de Cèze binnen enkele minuten wanneer u besluit om op dit park een accommodatie te huren.

Kijk snel welke plaatsen nog beschikbaar zijn voor uw vakantie

Wilt u graag een plek reserveren bij deze camping aan de rivier bij Nimes? Neem dan vandaag nog contact op met het gepassioneerde team van dit park. Zij vertellen u graag welke plaatsen nog beschikbaar zijn, en zij spreken Nederlands, wat de communicatie extra makkelijk maakt. Op de website van Camping La Vallée Verte vindt u bovendien diverse sfeerimpressies, zodat de voorpret al kan beginnen.