Elektrisch Vervoer
Image default
Groothandel

Waarom iedereen eigenlijk Timberland of Puma werkschoenen zou moeten dragen

De Timberland en Puma werkschoenen worden steeds populairder. En dat is niet zo vreemd, want het zijn uitstekende werkschoenen die voldoen aan de hoge eisen die medewerkers en hun leidinggevenden daaraan stellen. Als u werkgever bent, of u bent zelf werkzaam in een beroep waar het dragen van speciaal werkschoeisel vereist of aanbevolen is, kies dan voor Timberland of Puma werkschoenen. U kunt een keuze maken uit een breed assortiment, speciaal toegespitst op verschillende branches. Zo zijn er bijvoorbeeld schoenen met antistatische eigenschappen. Alle schoenen zijn gemaakt om optimale bescherming en comfort te bieden.

Denk aan uw veiligheid: draag deugdelijke werkschoenen

Als u werkt in een omgeving die een risico geeft voor uw voeten, draag dan altijd Timberland of Puma werkschoenen. U kunt deze bijvoorbeeld dragen in een omgeving waar het warm is. De schoenen zijn gemaakt van waterbestendig leer dat ademt, waardoor het voorkomt dat uw voeten gaan zweten. Ook op de bouwplaats dragen veel medewerkers graag Puma of Timberland werkschoenen. Ze beschermen tegen een ruwe ondergrond, water van diepe plassen en natuurlijk bieden ze bescherming als er een zwaar of scherp voorwerp op duw voet terechtkomt. Op een bouwplaats is het dragen van beschermende werkschoenen vaak verplicht. Dit geldt niet alleen voor de bouwvakkers, maar ook voor hoger personeel dat de bouw komt inspecteren. De voorschriften staan aangegeven bij het toegangshek en u moet zich hier altijd aan houden.

Koop de beste werkschoenen nu heel gemakkelijk online

Ook Puma en Timberland werkschoenen kunt u heel gemakkelijk online bestellen. Op het internet vindt u bijvoorbeeld Mallegrom Veiligheidsschoenen. Hier vindt u het complete assortiment van Timberland en Puma. U kiest simpelweg de werkschoen die u nodig heeft, of die u het meeste aanspreekt. U rekent online af en uw bestelling wordt binnen enkele werkdagen bij u thuis of op het werk afgeleverd. Als u toch niet helemaal tevreden bent, is ruilen en retourneren uiteraard mogelijk. Wilt u advies over het bestellen van de juiste werkschoenen? Neem dan contact op met de klantenservice van Mallegrom Veiligheidsschoenen.