Elektrisch Vervoer
Image default
Woning en Tuin

Bomen kappen in regio Den Haag is geen eenvoudige taak

Bomen kappen in de regio van Den Haag is niet een klus die voor iedereen geschikt is. Veel groenbedrijven zijn vaardig in het kappen van bomen, maar ongetraind in het kappen van bomen op een gecontroleerde manier in relatief kleine ruimtes. Steden als Den Haag zitten vol met nauwe straten en kleine pleintjes waar bomen staan die om verschillende redenen gekapt moeten worden. Niet alleen staan aan alle kanten huizen en rijdt er overal verkeer, er lopen ook relatief veel mensen op straat. Er is dan ook veel meer risico dat er iets misgaat in steden dan op het platteland of andere minder dichtbevolkte gebieden.

Groenprojecten Madestein is een kei in kleine ruimten

Groenprojecten Madestein is gewend aan het kappen van bomen in Den Haag. Het groenbedrijf is gevestigd in de omgeving en heeft al bijna 60 (!) jaar ervaring met groenprojecten in alle vormen en maten. Ze voeren projecten uit voor zowel particulieren als bedrijven of organisaties. Van uw gazon tot het stadspark, alles is mogelijk als u voor Groenprojecten Madestein kiest. Wat betreft kleine ruimtes gebruikt dit bedrijf een speciale kniptechniek voor het kappen van bomen in Den Haag. Takken worden zorgvuldig geknipt en op gecontroleerde wijze verwijderd. Als de boom gekapt is wordt vervolgens het proces van stobbenfrezen gestart.

Stobbenfrezen komt na bomen kappen in Den Haag

Stobbenfrezen komt na het kappen van bomen in de regio Den Haag. De stronk die is overgebleven na het kappen van de boom moet natuurlijk snel verwijderd worden. Niet alleen is het niet zo mooi om naar te kijken, het zorgt er ook voor dat er niet veel met de omgeving gedaan kan worden. U kunt natuurlijk moeilijk een mooie tuin aanleggen om al die stronken heen. Tijdens het stobbenfrezen wordt de stronk (stobbe) tot op een halve meter onder de grond versnipperd. Op deze manier zal er niks meer teruggroeien en lijkt het alsof er nooit een boom gestaan heeft. Stobbenfrezen is dan ook de finishing touch van het hele project van het kappen van bomen in Den Haag.