Elektrisch Vervoer
Image default
Vakantie

In vastgoed investeren was nog nooit zo eenvoudig

De huisjes van Center Parcs zijn waarschijnlijk niemand onbekend, maar wist u dat u bij de vakantieketen ook in vastgoed kunt investeren? Op de vakantieparken van Center Parcs is voor bezoekers veel te zien en nog veel meer te doen: zwemparadijzen waar het prima een dag vertoeven is, restaurants waar het na een lange dag vakantie houden goed neerstrijken is. Bij veel vakantiegangers zijn de parken een hit. Vaak wordt niet snel gedacht aan particulier beleggen in vastgoed, zeker niet op vakantieparken. Center Parcs Vastgoed legt u graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

In vastgoed investeren: hoe werkt het?

Het principe is heel eenvoudig: u koopt een vakantiewoning en verhuurt deze vervolgens weer aan Center Parcs. Over onderhoud en leegstand hoeft u zich geen zorgen te maken én u ontvangt een vaste huuropbrengst die ieder kwartaal terugkomt. Op deze manier belegt u op een laagdrempelige manier en wordt in vastgoed investeren heel toegankelijk. Bovendien heeft u in de vakantieketen een partner die dubbele vakkennis heeft. Bij Center Parcs Vastgoed heeft men namelijk verstand van recreatief vastgoed en toeristisch management. U doet ook een duurzame investering: bij Center Parcs is het belangrijk dat de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft en de vakantieparken dragen daaraan bij.

Ontdek de wereld van particulier beleggen in vastgoed

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op de website zijn diverse vakantieparken te vinden waar uw investering van harte welkom is. Ook is daar meer informatie over particulier beleggen in vastgoed te vinden. Door het portfolio aan te vragen ontvangt u alle informatie die u nodig heeft. Wilt u graag persoonlijk contact? Maak een afspraak met één van de makelaars of bezoek een informatiedag. Hier wordt u uitgebreid informatie verstrekt, kunt u vragen stellen en vertellen medewerkers u wat de investeringsmogelijkheden zijn. Maak kennis met de wereld van particulier beleggen in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/